Κύπρος: Το θερμό φιλί στη νέα υπουργό Δικαιοσύνης - Χαμός στο Twitter

Δευ, 06/29/2020 - 23:07

Το φιλί έδωσε στην Έμιλυ Γιολίτη ο σύντροφός της, δημοσιογράφος, Χρύσανθος Τσουρούλλης, ο οποίος παρακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας - Η νέα υπουργός Δικαιοσύνης είναι καταξιωμένη νομικός με πλούσιο βιογραφικό

 

Το αυστηρό πρωτόκολλο της ορκωμοσίας δύο νέων υπουργών στην Κύπρο, διήρκεσε μέχρι τη στιγμή που η νέα υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυ Γιολίτη και ο νέος υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη.

kupros-anasxhmatismos
 


Τις εντυπώσεις απέσπασε το φιλί στην Έμιλυ Γιολίτη, από τον σύντροφό της, δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη, ο οποίος παρακολούθησε την τελετή μαζί με τους γονείς της νέας υπουργού και τα δύο παιδιά της από τους δύο προηγούμενους γάμους της.

 

Τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά και οι φωτογραφίες άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ποικίλα σχόλια.

Η νέα υπουργός Δικαιοσύνης είναι καταξιωμένη νομικός με βαρύ βιογραφικό, στην οποία ο Νίκος Αναστασιάδης έχει εναποθέσει σημαντικές προσδοκίες για τη μεταρρύθμιση στο τομέα της Δικαιοσύνης και της αστυνομίας.

 
Share