Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου: Θυελλώδης η πρώτη συνεδρίαση - "Βαριές" κουβέντες, ο έλεγχος, ο θείος... εισπράκτορας και μία προσαγωγή

Τρί, 10/08/2019 - 20:46

Θυελλώδης ήταν η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου το μεσημέρι της Τρίτης.

Αρχικά αντηλάγησαν βαριές κουβέντες μεταξύ του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου και του Στάθη Καννή σχετικά με τον ορισμό του Αντιπροέδρου του Δ.Σ Νίκου Ψάρρη.

Η συζήτηση έφθασε στα άκρα με υψηλούς τόνους, που είχαν σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση του Στάθη Καννή.

Θυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι αρμόδιο, είχε ορίσει σε τακτική του συνεδρίαση αντιπρόεδρο του ΔΛΣ τον Νίκο Ψάρρη.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος πρότεινε και λήφθηκε σχετική απόφαση, να γίνει οικονομικολογιστικός έλεγχος από Ορκωτούς λογιστές για την περίοδο από το 2000 έως σήμερα.

Ουσιαστικά ο έλεγχος περιλαμβάνει τις προεδρίες στο Λιμενικό Ταμείο των Πάνου Δασιού, Δημήτρη Αποστολόπουλου και Λεωνίδα Βαρουξή.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες (μέχρι τώρα) πληροφορίες μας (θα υπάρξει συνέχεια σε νέο μας άρθρο) κάποιο άτομο θείος υπευθυνου, εισέπραττε χρήματα για λογαριασμό του ΔΛΤ χωρίς να έχει αρμοδιότητα.

Μάλιστα το άτομο αυτό προσήχθη για εξηγήσεις στο Λιμεναρχείο. Επικοινωνήσαμε με το Λιμεναρχειο Κατακόλου για το θέμα και μας είπαν ότι θα πρέπει να αποτανθούμε πρωινή ώρα στο ανακριτικό του Λιμεναρχείου. Νεότερα για το θέμα σε νέα ανάρτησή μας το πρωί της Τετάρτης.

 

Share