Μ. Κατρίνης: Επαναπροσδιορίζουμε τις προοδευτικές πολιτικές και προτάσεις

Πέμ, 06/27/2019 - 11:05

Κοντά στους πολίτες της Ηλείας βρίσκεται καθημερινά ο υπ.Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης. Χθες και προχθές επισκέφθηκε τις λαικές αγορές του Πύργου και της Ζαχάρως

Ο κ.Κατρίνης έχει επιλέξει να δίνει το λόγο στον πολίτη, να απαντά στα ερωτήματά του και να κάνει διάλογο. Στη συζήτηση για τη νέα και μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έχει ανάγκη η χώρα, το ερώτημα που κυριαρχεί είναι οι προοδευτικές πολιτικές που πρέπει να συνεγείρουν τους πολίτες .

‘’ Ο Σύριζα και ο κ.Τσίπρας δεν μπορούν να σχεδιάσουν και να ασκήσουν προοδευτικές πολιτικές, άσκησαν συντηρητικές πολιτικές ως κυβέρνηση, πιστεύουν ότι η προοδευτική πολιτική είναι συνώνυμο του λαϊκισμού και των ψεύτικων υποσχέσεων.΄΄ τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ηλείας, αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενός Ολοκληρωμένου Δικτύου Κοινωνικής Προστασίας για τους αδύναμους και τους μη προνομιούχους που θα περιλαμβάνει:

-Δημιουργία νέου ΕΚΑΣ με κατώτερη σύνταξη στα 500 ευρώ και κατώτερο εγγυημένο εισόδημα 700 ευρώ για το ζευγάρι συνταξιούχων.

-Μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα εργασίας μέσα από κοινωνικά προγράμματα και με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

-200 ευρώ το μήνα και για μία περίοδο 3 ετών για κάθε παιδί που γεννιέται.

-Θέσπιση εγγυημένου κοινωνικού εισοδήματος.

-Κατα προτεραιότητα προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών για τις δημόσιες δομές υγείας.

‘’ Επαναπροσδιορίζουμε τις προοδευτικές πολιτικές και προτάσεις. Με αυτές θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών’’ τονίζει ο Μιχάλης Κατρίνης.

 

Share