Μ. Κατρίνης : "Μετά από 10 χρόνια, ο κ.Τσίπρας θυμήθηκε τις ευθύνες Καραμανλή . Πιο υποκριτής πεθαίνεις…"

Δευ, 07/01/2019 - 13:00

Συνεχίζει τις περιοδείες του, με αμείωτη ένταση, στο Νομό Ηλείας ο υπ.Βουλευτής κ.Μιχάλης Κατρίνης.

Δίνει τη μάχη , μαζί με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, για ένα Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, που θα αποτελεί την πραγματική και εθνικά υπεύθυνη αντιπολίτευση απέναντι στη Δεξιά.

Έχοντας επιλέξει να συζητά με τους πολίτες, ο Μιχάλης Κατρίνης μιλά πάντα με επιχειρήματα και αποδομεί τα εκβιαστικά διλήμματα, με τα οποία προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους πολίτες, η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα.

‘’ Ο κ.Τσίπρας θυμήθηκε, με μεγάλη καθυστέρηση, ότι σε αυτή τη χώρα υπήρχε και ένας Πρωθυπουργός που λεγόταν Καραμανλής. Είναι αυτός που έριξε τη χώρα στα βράχια και παρέδωσε τη ‘’βόμβα’’ ενός ελλείμματος 24 δις ευρώ.

Μέχρι χθες , ο κ.Τσίπρας είχε στο απυρόβλητο τον κ.Καραμανλή, η διακυβέρνησή του είχε μάλιστα και ‘’καραμανλική συνιστώσα.’’

Επέλεξε Καραμανλικό Πρόεδρο Δημοκρατίας, συγκυβέρνησε με τον κ.Καμμένο, έχει στις τάξεις του στελέχη της Δεξιάς όπως η κ.Κουντουρά, ο κ.Κουίκ, η κ.Παπακώστα, ο κ.Παπαγγελόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ποιος πιστεύει ότι ο κ.Τσίπρας μπορεί να εκφράσει τη δημοκρατική παράταξη;’’ τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο υπ.Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ηλείας επισήμανε ότι ‘’ τη δημοκρατική παράταξη δεν μπορούν να την εκπροσωπούν αυτοί που δεν πιστεύουν σε τίποτα. Η δημοκρατική παράταξη έχει μέσα της την ψυχή του ΠΑΣΟΚ, την ιστορία μας και τα σύμβολά μας.’’

Share