Με απόλυτη επιτυχία η ομιλία του κ.Τάκη Αντωνακόπουλου στην Αθήνα

Τρί, 05/14/2019 - 22:48

Την Δευτέρα 13/5/2019 και ώρα 19.00, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, στην Αθήνα, η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Πύργου ,κ. Τάκη Αντωνακόπουλου Καρδιολόγου, στους ετεροδημότες του Δήμου Πύργου, που διαμένουν στην Αθήνα.
Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, με παλμό και θέρμη και πέραν κάθε προσδοκίας προσέλευση, τον κ. Τάκη Αντωνακόπουλο προλόγισε ο καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Μιχάλης Καράγιωργας.
Στην ομιλία του, ο Τάκης Αντωνακόπουλος , ανέπτυξε στους συμπατριώτες του τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Ανά. Σ.Α.» , που αναφέρονται σε κάθε πυλώνα ανάπτυξης και εξέλιξης του Δήμου Πύργου.
Στη συνέχεια, συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Του εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και την αμέριστη στήριξη στον συνδυασμό «Ανά. Σ.Α.» .
Στην ομιλία το παρών έδωσαν ο καρδιοχειρούργος κ.Γιώργος Σταυρόπουλος, ο δερματολόγος κ.Γιώργος Σγούρος - πρώην δήμαρχος Ανδρίτσαινας , ο πλαστικός χειρούργος κ. Σωτήρης Πήττας, ο πρώην διοικητής της ΕΤΒΑ κ. Θανάσης Ασημακόπουλος, ο καθηγητής νομικής κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο πρώην υπουργός κ. Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο πολιτικός μηχανικός, στέλεχος του ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Αντώνης Κοτσώνης, ο κ. Γιώργος Δόξας, ο στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. (πρώην υπαρχηγός) κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος κ.α.

 

 

Share