Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο πέμπτες θέσεις ο Α.Σ.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΕΛΟΨ

Τρί, 04/16/2019 - 14:00

Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο Πέμπτες θέσεις επέστρεψε η αποστολή του αθλητικού συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΕΛΟΨ από το Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολης που διεξήχθει στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Τις θέσεις κατέκτησαν οι Παπανδρινόπουλος Δημήτριος 1η θεση Χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία παίδων 2005 εγχρωμες ζώνες +67 κιλά, Τσίγκλας Παναγιώτης 2ή θέση Ασημενιο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων -78 κιλά μαύρες ζώνες, Καρακατσάνης Παναγιώτης 5η θεση στην κατηγορία παίδων 2005 -57 κιλά εχρωμες ζώνες και Κυριακόπουλος Νικόλαος 5η θέση στην κατηγορία παίδων 2008 -47 κιλά εγχρωμες ζώνες.

Οι αθλητές του συλλόγου μας κατάφεραν για άλλη μια φορα να κανουν περήφανη την Πόλη του Πύργου σε μία Πανελλήνια διοργάνωση με πάνω από 1400 συμμετοχές. Ιδιάιτερη ήταν η παρουσία και η επίδοση του αθλητή Τσίγκλα Παναγιώτη που κατάφερε να φτάσει στον Τελικό και αναγκάστηκε να εγκαταλήψει στο τέλος του πρώτου γύρου λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Δίπλα στους αθλητές βρίσκονταν ο πρόεδρος Αθανασόπουλος Βασίλειος και ο Προπονητής Γκοτσίνας Αντώνιος.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την επιτυχία τους.

Share