Με Καράμπελα ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Λάκης Αθανασόπουλος!

Σάβ, 04/13/2019 - 09:14

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού υποψήφιος στην παράταξη ΠΥΡΓΟΣ - ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

Με Καράμπελα ο Λάκης Αθανασόπουλος!

Σημαντική επιτυχία για την παράταξη ΠΥΡΓΟΣ - ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ αποτελεί η ένταξη στον συνδυασμό του νυν αντιδημάρχου - αρμόδιου σε θέματα αθλητισμού, Παντελή (Λάκη) Αθανασόπουλου.

Ο επικεφαλής της παράταξης Αντώνης Καράμπελας, καλωσορίζοντας τον κ. Αθανασόπουλο, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον Λάκη Αθανασόπουλο, έναν συμπολίτη μας νέο, δραστήριο, που χαίρει της εκτίμησης του κόσμου, έναν δημοτικό σύμβουλο με πολλά προτερήματα και ικανότητες. Η εργατικότητα, το ήθος και η αγάπη του για τον Πύργο αποτελούν τα πιο πολύτιμα εφόδιάτου στον κοινό μας αγώνα. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε:

«Η απόφασή μου να συμπορευτώ στις εκλογές με την παράταξη ΠΥΡΓΟΣ - ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, ήρθε ως αποτέλεσμα της βαθιάς εκτίμησης προς το πρόσωπο του επικεφαλής Αντώνη Καράμπελα και του συνόλου των στελεχών της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος και ως αντιδήμαρχος, διέκρινα ότι ο κ. Καράμπελας άσκησε μια αξιοπρεπή, συνετή αλλά και ουσιαστική αντιπολίτευση, ανταποκρινόμενος πλήρως στον ρόλο του. Θεώρησα λοιπόν ότι ο άνθρωπος αυτός αξίζει να είναι ο επόμενος δήμαρχος Πύργου. Έχει εμπειρία, γνώσεις και προπάντων ήθος και ανιδιοτέλεια. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να συμβάλλω στη νίκη της παράταξης και, εφόσον οι πολίτες με τιμήσουν με την ψήφο τους, να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη μου. Ο Πύργος έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, ιδίως στο θέμα των αθλητικών υποδομών όπου γνωρίζω τις ανάγκες και τα προβλήματα. Είμαι βέβαιος ότι με το πρόγραμμα της παράταξής μας και την εμπειρία του κ. Καράμπελα θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα προβλήματα αυτά».

Share