Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην ομιλία του υποψ. βουλευτή Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Αλέξιου Καστρινού

Δευ, 07/01/2019 - 19:22

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Αλέξιου Καστρινού που πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας την Κυριακή 30/6.

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και ο κ. Καστρινός καταχειροκροτήθηκε από τους παραβρισκόμενους ενώ τον προλόγισε ο κος. Γιώργος Παπαναστασίου, Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Τον λόγο επίσης έλαβε ο κος.Θεόδωρος Βλαγκούλης, πολιτευτής και επί σειρά ετών αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας κάνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό.

Τον Υποψήφιο Βουλευτή κ. Αλέξιο Καστρινό τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Ήλιδας κος. Λυμπέρης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Ηλείας κος. Γαβράς Χρήστος και η Αντιπρόεδρος κα. Κωστοπούλου Έλσα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλείας κος. Νικολούτσος Κώστας και οι Αντιπροέδροι κ.κ. Λεβέντης Κώστας και Παρασκευόπουλος Αντώνης, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ήλιδας κος.Φουντάς Θανάσης και τα μελή κκ. Γεωργόπουλος Αλέξης, Χριστοφόρου Τάκης, Ξουρής Χρήστος, Μπεράτη Γωγώ και Κορδονούρης Ανδρέας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κος.Θεοδόσης Θανάσης, η Δήμαρχος Πηνειού κα. Κοντούλη Βάντα, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πηνειού κος. Κασσιανός Βασίλης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Πηνειού κα. Μπίλια Μαρία, ο Πρόεδρος Νέων Αγροτών Βασιλόπουλος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Πηνειός» κος.Τζουλέκης Σπύρος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πύργου κος. Σκαρτσιάρης Ανδρέας, ο πρώην Δήμαρχος Βαρθολομιού κος. Αδαός Στέφανος, ο πρώην Δήμαρχος Πηνείας κος.Παπαδόπουλος Βασίλης, ο πρώην Δήμαρχος Λασιώνος κος.Παπαδόπουλος Κλεάνθης, ο πρώην Δήμαρχος Λεχαινών κος. Κουλούρης Νικόλαος καθώς και πλήθος πρώην, νυν και νεοεκλεγμένων Αυτοδιοικητικών.

Ο κ. Καστρινός εμφανώς συγκινημένος τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους τονίζοντας ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για να έρθει η ανάπτυξη στο Νομό Ηλείας.

Παρουσίασε τις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας στους βασικούς άξονες της οικονομίας, της ανάπτυξης , της παιδείας, του τουρισμού , της υγείας, του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα αλλά και τις κύριες επιδιώξεις του στα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον Νομό Ηλείας.

Στα κύρια σημεία της ομιλίας του ανέφερε

 • Την Κυριακή 7 Ιουλίου βάζουμε τέλος στον κατήφορο.

 

 • Αφήνουμε πίσω το λαϊκισμό. Αφήνουμε πίσω τη μιζέρια. Τις ιδεοληψίες. Αφήνουμε πίσω το διχασμό.

 

 • Ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε ένα διαφορετικό δρόμο. Το δρόμο της ευθύνης και του ορθολογισμού. Το δρόμο της ανάπτυξης και της αξιοπιστίας. Το δρόμο της ενότητας και της προοπτικής.

 

 • Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί αυτή την προσπάθεια.

 

 • Θέλουμε μια οικονομία υγιή, δυναμική. Μια οικονομία που παράγει και δημιουργεί, προς όφελος της κοινωνίας, που θα δημιουργεί προοπτική για τη χώρα.

 

 • Θέλουμε μια ανάπτυξη που δημιουργεί νέες, καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για όλους.

 

 • Έχουμε δουλειά να κάνουμε για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, για να μη μείνει κανείς πίσω.

 

 • Έχουμε δουλειά να κάνουμε για την αναβάθμιση της Παιδείας, που είναι η μόνη εγγύηση για το μέλλον της Ελλάδας.

 

 • Έχουμε δουλειά, για ένα κράτος αποτελεσματικό που μπορεί να ξοδεύει λιγότερα και να προσφέρει περισσότερα στον πολίτη.

 

 • Έχουμε δουλειά να κάνουμε για τη στήριξη του αγροτικού τομέα. Για να αξιοποιήσουμε τον πλούτο που παράγει η ελληνική γη. Για να δώσουμε αξία στον κόπο του αγρότη, του κτηνοτρόφου.

 

 • Θέλουμε ποιοτική δημόσια υγεία για όλους τους Έλληνες.

 

 • Εφαρμόζουμε ένα ενιαίο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης των υποδομών, για την βελτίωση της καθημερινότητας, και την δημιουργία πολλών, ποιοτικών θέσεων εργασίας.

 

 • Άμεση προτεραιότητά μας είναι η ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος όπως και άλλων βασικών οδικών δικτύων της χώρας.

 

 • Πιστεύουμε πως πρέπει να βοηθάμε όσους θέλουν να κάνουν οικογένεια, να υποστηρίζουμε τους νέους γονείς, να προσφέρουμε στα παιδιά μας ποιοτική παιδεία και φροντίδα στα πρώτα τους βήματα.

 

 • Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε  το brand name της Αρχαίας Ολυμπίας και το brand value του Ολυμπισμού ώστε να μετασχηματίσουμε την πολιτιστική αξία σε μοχλό οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης για όλο το Νομό Ηλείας.

 

 • Έχει ιδιαίτερη σημασία σε αυτές τις εκλογές να αξιολογήσουμε πρόσωπα. Πρόσωπα ικανά, με ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ , ΟΡΑΜΑ , ΓΝΩΣΕΙΣ , ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΡΓΟ και ΗΘΟΣ

 

 • ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Ο κ. Καστρινός  κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

 

 

 

 

ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΘ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

 

 

Share