Μεγαλειώδης συγκέντρωση του υπ. βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ Γιάννη Κουτσούκου στον Πύργο (φωτο)

Σάβ, 06/22/2019 - 11:36

Μεγαλειώδη συγκέντρωση και ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 21/6 ο υπ. βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Γιάννης Κουτσούκος.

Οι χίλιοι διακόσιοι και πλέον υποστηρικτες της υποψηφιότητάς του, έδειξαν με θερμές εκδηλώσεις αγάπης την σίγουρη επανεκλογή του.

Αναφέρθηκε στους εκλογικούς στόχους του Κινήματος Αλλαγής, ώστε η Ελλάδα να απεγκλωβιστεί οριστικά από τα μνημόνια και να βγει από την κρίση.

Άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τα βάρη που σώρευσε στους Έλληνες πολίτες και τις επαχθείς δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για τη χώρα μέχρι το 2060.

Παρόντες μεταξύ άλλων, ο Νέος Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Γιάννης Αργυρόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΥΡΓΟΣ – ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» Λάμπης Αριστειδόπουλος, η υποψήφια Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύη Βεργοπούλου, καθώς και πολλοί φίλοι του υποψήφιου Βουλευτή Γιάννη Κουτσούκου.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Κουτσούκος είπε μεταξύ των άλλων:

«Οι πολίτες αποφάσισαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί; Γιατί πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ικανή να ακολουθήσει μια διαφορετική πολιτική που θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο; Ξεχνάνε οι πολίτες της ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας για το δημοσιονομικό έλλειμμα της περιόδου 2004 – 2009, που έφτασε στο 15% του ΑΕΠ δηλαδή 35 δισεκατομμύρια σε ετήσια βάση και μπήκε μέσα η χώρα.

Ξεχνάνε οι πολίτες ότι η Νέα Δημοκρατία την περίοδο αυτή διπλασίασε το δημόσιο χρέος και αύξησε το έλλειμμα στο ισοζύγιο των εμπορικών συναλλαγών με αποτέλεσμα η πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2010 να πάει στο μνημόνιο για να μην χρεωκοπήσουμε.

Ξεχνάνε οι πολίτες ότι στο DNA της δεξιάς είναι ο λόγος της αγοράς και ο λόγος του ισχυρότερου;».

«Μας εγκαλούν για τις απόψεις και τις θέσεις μαςοι κάθε λογής ψεκασμένοι και γυρολόγοι της πολιτικής»

Συνεχίζοντας ο κ. Κουτσούκος κατηγόρησε αυτούς που εγκαλούν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ για τις προοδευτικές ιδέες και θέσεις τους τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Αυτοί που κυβέρνησαν με τους ακροδεξιούς του Καμμένου, που έχουν στα ψηφοδέλτιά τους κάθε λογής ψεκασμένους και γυρολόγους της πολιτικής να εγκαλούν εμάς για τις προοδευτικές μας ιδέες, τις θέσεις και τις απόψεις μας. Έχουμε παρουσιάσει τις προτάσεις μας για τον απεγκλωβισμό της χώρας μας από τα μνημόνια και την κρίση.

Πιστεύουμε πρώτα πρώτα ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική σταθερότητα στη χώρα, έχουμε δώσει εξετάσεις, και δεν δεχόμαστε κανέναν να μας εγκαλεί αν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη.

Όταν χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις τις πήραμε και το πληρώσαμε ενώ η Νέα Δημοκρατία το 2012 μας οδήγησε σε διπλές εκλογές. Το ίδιο έκανε και ο κ. Τσίπρας το 2015.

Εμείς έχουμε παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει την πολιτική σταθερότητα, την κοινωνική συναίνεση, την εθνική συνεννόηση σε σταθερότητα στο φορολογικό σύστημα, σε κίνητρα επενδύσεων, στη Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Θέλουμε κάθε Περιφέρεια να έχει την δική της ταυτότητα, κάθε περιοχή της χώρας το δικό του αναπτυξιακό πρότυπο.

Είμαστε η δύναμη που θα κάνει προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος για να προχωρήσει μπροστά.

Με κοινωνική συναίνεση και συνεννόηση. Για αυτό πιστεύουμε και διεκδικούμε την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμά μας. Αν ο λαός ανατρέποντας τους πολιτικούς συσχετισμούς, μας δώσει τη δύναμη να του βάλουμε στο τραπέζι μιας ουσιαστικής διαπραγμάτευσης μετά τις εκλογές και ανάλογα με την δύναμη που θα μας δώσει. Γιατί έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δύναμη σταθερότητας και ευθύνης. Και αν πάλι ο λαός δεν μας δώσει την δύναμη που θέλουμε, πάλι θα είμαστε μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές».

Share