Μεροληψία εις βάρος του Κοροίβου για την επιλογή στη Basket League;

Τρί, 08/13/2019 - 12:45

Έντονη δυσαρέσκεια ως κι αναβρασμός, επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του Κοροίβου Αμαλιάδας σχετικά με παρασκηνιακές καταστάσεις και προωθούμενες μεθοδεύσεις στη διεκδίκηση της wild card, για την 14η θέση στη Basket League.

Η ηλειακή ομάδα επιβεβαίωσε πως έχει καταθέσει πλήρη φάκελο ήδη την Παρασκευή (9/8) που ήταν η τελευταία μέρα της προθεσμίας και αισιοδοξούσε πως θα κερδίσει τη θέση έναντι του Ερμή Αγιάς, που ήταν ο αντίπαλος για να καλύψει την κενή θέση στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Αλλά όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας (12/8) η αρχική απόφαση της πενταμελούς Επιτροπής (δύο από τον ΕΣΑΚΕ, τρεις από την Ε.Ο.Κ.), ήταν να δοθεί παράταση και πλέον η τελική ετυμηγορία πάει για να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα. 

Ωστόσο, ο Κόροιβος διαψεύδει απολύτως κατηγορηματικά δημοσίευμα αθηναικού σάιτ που ανέφερε πως στο φάκελο της ηλειακής ομάδας υπήρχαν ελλείμματα, και μιλούν για το ακριβώς αντίθετο (δηλαδή ελλείψεις στο φάκελο της θεσσαλικής ομάδας)

Επίσης, υπάρχει ήδη διάχυτη φημολογία σε διάφορους κύκλους - και δημοσιογραφικούς - τόσο των Αθηνών όσο και των Πατρών, με τους πρώτους μάλιστα να μιλούν για 100% και τους δεύτερους για 90%, πως η τελική απόφαση θα είναι υπέρ της θεσσαλικής ομάδας...

Γεγονός που επίσης δημιουργεί ανάλογα ...συναισθήματα στον Κόροιβο.

* Η πενταμελής επιτροπή επιλογής είναι:

Τα τρία μέλη από την Ομοσπονδία, ο Τάκης Τσαγκρώνης γεν. γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η, που είναι και πρόεδρος της επιτροπής, ο Γιάννης Αλεξόπουλος πρόεδρος της ΕΣΚ Αθηνών, κι ο Μπάμπης Μαρκάκης, πρόεδρος της ένωσης στην Κρήτη

Τα δυο από τον ΕΣΑΚΕ, ο Χρήστος Μήλας, πρόεδρος του Προμηθέα (υπό το "αφεντικό" Βαγγέλη Λιόλιο στο σωματείο), κι ο Σταύρος Ελληνιάδης, πρόεδρος του Ιωνικού (υπό το "αφεντικό" Βαγγέλη Τσάπα στο σωματείο), ο οποίος έχει διατελέσει και στην ΚΑΕ Κόροιβος ως αθλητικός διευθυντής τη σεζόν '14 - '15 πρώτη του Κοροίβου στη μεγάλη κατηγορία.

Share