Μεταλλιούχες οι Βλαχαντώνη στην Πέυκη

Τετ, 03/20/2019 - 14:00

Με δύο πανελλήνια μετάλλια επέστρεψε από την Αθηνα, συγκεκριμένα την Πέυκη η αποστολή του Φιλαθλητικού όπου μετείχε εκεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U15 και U19. Τα ένα μετάλλιο, χάλκινο, το κατέκτησε η Παυλίνα Βλαχαντώνη στο μονό στα 19άρια που παρότι δεν είναι η κατηγορία της και αγωνιζόταν με μεγαλύτερα κορίτσια, έδειξε πτυχές του ταλέντου της και απέδειξε ότι ανήκει στην ελίτ του ελληνικού μπάντμιντον.

Το αλλο μετάλλιο, ασημένιο, ήρθε στο διπλό στα 19αρια με το δίδυμο των 2 αδερφών Βλαχαντώνη Παυλίνας και Αντωνίας να παιρνούν δια πυρός και σιδήρου στον τελικό όπου έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται εκεί δεδομένου ότι ήταν πολύ ανταγωνιστικές απέναντι στο καλυτερο δίδυμο στην Ελλάδα αυτήν την εποχή στα 19αρια, και αν δεν έχαναν το 2ο σετ 21-19 πιθανόν να έιχαν καταφέρει και κάτι καλύτερο. Υπήρχαν και κάποιες αλλες περιπτώσεις όπου κάποια παιδια πλησίασαν στο μετάλλιο αλλά έμεινα στην 8αδα του ταμπλώ ένα βημα πρίν το μεταλλιο δηλαδή. Να αναφέρουμε την περίπτωση στο διπλό κοριτσιών στα 15αρια όπου το δίδυμο της Αγγελικής Αλικάκη με την Μαρινίνα Δάρα αλλά και το δίδυμο  της Κωνσταντίνας Θάνου με την Τζίνα Παναγιωτακοπούλου κόλλησαν στις 8αδες στα προημιτελικά δηλαδή. Επίσης στο μεικτό το ζευγάρι Αλεξανδρου Σπυρόπουλου με την Χαρούλα Βλαχαντώνη επίσης έφτασε ως την 8αδα.

Το ίδιο συνέβη με την Ευγενία Νικολακοπούλου και Αντωνία Βλαχαντώνη στο μονό νεανίδων που στις λεπτομέρειες έχασαν ένα μετάλλιο. Τέλος ο Χαρης Δρακόπουλος με συμπαίκτη από την ομάδα της Πάτρας τον  Θοδωρο Αλεξανδρόπουλο κατάφεραν να έχουν και αυτοί παρουσία στην προημιτελική φαση.Την αποστολή συμπλήρωσαν χωρίς όμως να κάνουν κάποια διάκριση οι : Παναγιώτης Δάρας, Κωστας Αναστασόπουλος, Μαρία Χριστοδουλοπούλου, Κατερίνα Κίτσου, Τρίμμη Νάσια, Γιαννοπούλου Κωνσταντίνα, Αγκο Πλάτωνας, Γεωργία Γαβρά, Κυριακος Κατσιαδράμης, Γρηγορία Λαμπροπούλου, και Ελευθερία Λύκου άλλες φορές λόγω κλήρωσης , άλλες λόγω τραυματισμού και άλλες λόγω ελλιπούς προετοιμασίας όπως μας δήλωσε ο προπονητής Παναγιώτης Τσόκος."

Τα αποτελέμστα δεν ηταν αυτά που θέλαμε. Ηταν αναμενόμενα βεβαια λόγω των προβλημάτων που είχαμε στην προπόνηση αλλά δεν θέλω προσωπικά να βρίσκω δικαιολογίες πίσω από αυτό. Σίγουρα πρέπει να προβληματιστούμε και να αλλάξουμε πράγματα στην προπόνησή μας αλλά και να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας αναφορικά με κάθε παιδί. Είμαι ικανοποιημένος από κάποια παιδιά αλλά στο σύνολο δεν πηγαμε καλά και αυτό φανηκε."

Share