Μεταλλιούχοι στο σχολικό ο Κατσιαδράμης - Νικολοπούλου- Κατσίγιαννη

Παρ, 03/29/2019 - 14:00

Ενώ την Παρασκευή το τμήμα Μπάντμιντον του Φιλαθλητικού αναχωρεί για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα U-17 και U-22 που θα διεξαχθεί στο μακρινό Σιδηρόκαστρο, οι επιτυχίες δεν σταματούν για τους μπαντμινίστες του συλλόγου. Την περασμένη Δευτέρα 3 αθλητές του Φιλαθλητικού συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων που διεξήχθη στην Νέα Ιωνία στην Αθήνα.

Εκπροσώπησαν το 2ο Λύκειο Πύργου και μάλιστα επάξια, αφού κατάφεραν να μπούν στα μετάλλια και να πάρουν και το bonus της μοριοδότησης που δίνει η πολιτεία στους μαθητές-αθλητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις, ιδιαίτερα χρήσιμο για την εισαγωγή τους στις ανώτερες σχολές. Πιο αναλυτικά ο Κυριάκος Κατσιαδράμης κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο μονό και οι Κωνσταντίνα Κατσίγιαννη με την Ευγενία Νικολακοπούλου να πάρουν το ασημένιο στο διπλό στα κορίτσια.

Αναμφισβήτητα αποτελεί μεγάλη επιτυχία ενώ αποδεικνύει περίτρανα την δυναμική που έχει αναπτύξει το άθλημα στην πόλη μας αλλά και τα οφέλη που μπορεί να έχει ένα παιδί που ασχολείται σοβαρά με το μπάντμιντον.

Share