Μήνυση από Ά. Κουλούρη κατά Π. Μπηλιώνη (και επιστροφή της πρόσκλησης της Π.Α.Κ.Η.)

Δευ, 02/12/2018 - 19:24

 

Σε ακραίο επίπεδο περνάει πλέον η αντιπαράθεση της νυν διοίκησης της ΕΠΣΗ με την αντιπολιτευόμενη κίνηση της Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης Ηλείας.

Αφού ο πρόεδρος της Ένωσης Άρης Κουλούρης (φωτό), προχώρησε πρόσφατα στην υποβολή μήνυσης κατά του επικεφαλής της Π.Α.Κ. Ηλείας Πέτρου Μπηλιώνη για συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω δημοσιευμάτων της κίνησης στον τοπικό Τύπο!

Η διαδικασία έχει ήδη ενεργοποιηθεί, και μάλιστα την Τρίτη (13/2) έχει κληθεί ο Π. Μπηλιώνης να καταθέσει σχετικά...

* Υπενθυμίζεται και το πρόσφατο δημόσιο περιστατικό (πριν δυο εβδομάδες), της πρόωρης αποχώρησης του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη, από την εκδήλωση κοπής πίτας της Δόξας στη Ν. Μανωλάδα. Όπου συγκεκριμένα, σηκώθηκε κι έφυγε πριν καλά-καλά καθίσει στο τραπέζι(!) ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης. Και συγκεκριμένα, όταν έφτασε και κάθισε στο τραπέζι μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ και συνεργάτες του στην Ένωση, μετά από λίγα λεπτά και αφού αντιλήφθηκε ότι σε ένα τραπέζι πιο πέρα καθόταν ο Πέτρος Μπηλιώνης, τότε σηκώθηκε κι έφυγε...

* Επίσης, η ιστορία των μηνύσεων γύρω από το χώρο των διοικητικών (κ.τ.λ.) της Ένωσης, συνεχίζεται για μια ακόμη φορά. Έχουν προηγηθεί ως γνωστόν, παλιότερα, από τη νυν διοίκηση και τον Ά. Κουλούρη μηνύσεις κατά του Κώστα Φωτόπουλου και κατά του Παύλου Τσάμη.

* Στο μεταξύ, την πρόσκληση που είχε στείλει προς την ΕΠΣΗ η Π.Α.Κ.Η. για την εκδήλωση κοπής πίτας της (την Κυριακή 11/2), η διοίκηση της Ένωσης όχι μόνο δεν την αποδέχτηκε, αλλά και την ...επέστρεψε πίσω.

Φωτό κάτω  

Share