Μ.Κατρίνης: Ζητώ μια ψήφο με το χέρι στην καρδιά γιατί θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για την Ηλεία

Παρ, 07/05/2019 - 14:55

Στο τέλος της προεκλογικής περιόδου και λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στους πολίτης της Ηλείας.

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έδωσαν και συνεχίζουν να μου δίνουν. Πήγα σε κάθε γωνιά της Ηλείας και ένιωσα αυτή την αγάπη, μαζί με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του απλού πολίτη.

Την Κυριακή  ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Η δική μας Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα του κ.Μητσοτάκη που οδηγεί στο περιθώριο τους οικονομικά ασθενέστερους και τους μη προνομιούχους. Η δική μας Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα του κ.Τσίπρα, των ψεύτικων υποσχέσεων, του λαϊκισμού και των πιο συντηρητικών πολιτικών που εφαρμόστηκαν ποτέ.

Η δική μας Ελλάδα είναι η Ελλάδα της ανάπτυξης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των προοδευτικών λύσεων.Η Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της ελπίδας.

Την Κυριακή υπάρχει μία και μοναδική επιλογή: η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, μια ψήφος για να επιστρέψει η ελπίδα και η λογική.

Μια ψήφος για το μέλλον, αφού το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Δεξιάς που έρχεται στην εξουσία με τη βοήθεια του κ.Τσίπρα.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ηλεία, για τον τόπο μας με την ισχυρή δημοκρατική παράδοση αι ταυτότητα. Όπου και αν πήγα, συνάντησα το καθολικό αίτημα για αλλαγή.

Είναι ώρα για Αλλαγή Γενιάς, για μια νέα και ισχυρή, πολιτική και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση για την Ηλεία. Σε αυτό το καθολικό αίτημα θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Ζητώ από τους δημοκρατικούς πολίτες της Ηλείας να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής , την επιλογή της λογικής και της ελπίδας.

Ζητώ από τους δημοκρατικούς πολίτες της Ηλείας να μου δώσουν την εντολή να τους εκπροσωπήσω σε μια Βουλή που θα χρειαστεί να ακούγεται δυνατά και καθαρά η φωνή της Ηλείας. Ζητώ  μια ψήφο με το χέρι στην καρδιά γιατί και εγώ θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.

 

Δύσκολα Διλήμματα για τον Μιχάλη Κατρίνη, σ'ένα διαφορετικό προεκλογικό βίντεο!

 

Με ένα διαφορετικό βίντεο κλείνει την προεκλογική του καμπάνια ο Μιχάλης Κατρίνης λίγες μέρες πριν την κάλπη!

Τα "Δύσκολα Διλήμματα" είναι ένα έξυπνο, χιουμοριστικό και κυρίως ανθρώπινο βίντεο που "τρυπώνει" στην καθημερινότητα του υποψηφίου και αποκαλύπτει την προσωπικότητά του μέσα απο γρήγορες, πνευματώδεις πολιτικές και προσωπικές ερωτήσεις.

Μύκονος ή Σαντορίνη; Βελόπουλος ή Βαρουφάκης; Oύζο ή Τσίπουρο; Οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

 

https://youtu.be/2haAViWcGpE

 

Ο Μιχάλης Κατρίνης καθ'όλη την προεκλογική περίοδο προχώρησε σε μια σύγχρονη και νεανική καμπάνια μέσα απο τα social media,, την ανανεωμένη ιστοσελίδα του www.katrinis.gr, αλλά και από συχνές, δυναμικές παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, αναδεικνύοντας και διεκδικώντας λύσεις για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το Νομό.

 

Δείτε εδώ το κεντρικό προεκλογικό βίντεο του Μιχάλη Κατρίνη 

https://youtu.be/GQDa9VV3mZE

 

Μιχάλης Κατρίνης

Υπ.Βουλευτής Ηλείας

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Share