Μπάσκετ - Κόροιβος: Την Τετάρτη (26/2) το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πατρών στην Αμαλιάδα

Τετ, 02/19/2020 - 18:17

Το Σάββατο 22/2 ήταν προγραμματισμένο το πελοποννησιακό ντέρμπι της Α2 Εθνικής ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Απόλλωνα Πατρών για την 19η αγωνιστική (και την επανέναρξη του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής μετά την πρόσφατη διακοπή), αλλά τελικά μετατέθηκε. Για την προσεχή Τετάρτη 26/2.

Κι αυτό γιατί ο προπονητής του Κοροίβου, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι και προπονητής στην Εθνική Παίδων U16, έχει υποχρεώσεις με την Εθνική το Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου στο Πράβετς της Βουλγαρίας, εκεί όπου έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη της χώρας. Έχοντας ως γνωστόν στο συγκρότημα αυτό ως έναν εκ των δυο βοηθών, τον βοηθό προπονητή και στον Κόροιβο Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο.

Ως εκ τούτου, ο αγώνας Κόροιβος - Απόλλων για τον λόγο αυτόν (άρθρο 50, παρ. 1γ κανονισμών ΕΟΚ) όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, μετατέθηκε για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, και ώρα 5.00 το απόγευμα στο κλειστό της Ήλιδας.

Μια εξέλιξη που δίνει κάποιες μέρες προπονήσεων ακόμα στον Κόροιβο γι' αυτό το πολύ κρίσιμο ματς. Αλλά και που πάντως που δεν άφησε ...δυσαρεστημένο και τον Απόλλωνα, ο οποίος πέραν από τον βέβαιο απόντα Τζακόπουλο (ο οποίος έσπασε δάχτυλο του σε προπόνηση και αναμένεται να απουσίασει για περίπου ένα μήνα), έχει τουλάχιστον τέσσερις παίκτες από προηγούμενους τραυματισμούς που κάνουν “αγώνα δρόμου” να προλάβουν τη συμμετοχή τους, όπως οι, Κάδρας, Μπαζίνας, Σκλήβας, Ζούμπος, που έτσι θα έχουν μερικές ακόμα μέρες στη διάθεση τους μήπως και η κατάσταση τους γίνει καλύτερη.

Share