Ν. Κοκκαλιάρη: Αντί για συγγνώμη, είναι λυπηρό να διεκδικείτε ξανά τον δημαρχιακό θώκο κ. Χριστοδουλόπουλε

Τρί, 05/07/2019 - 13:30

κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΕ ΧΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΝΕΡΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΗΛΕΙΑ.

Ένα από τα σημαντικότερα και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Βόρειας Ηλείας είναι η ανεπάρκεια και η ποιότητα του πόσιμου νερού, τη στιγμή που οι γεωτρήσεις που γίνονται και λειτουργούν στην πλειοψηφία τους δίνουν νερό με υψηλή περιεκτικότητα σιδήρου και μαγγανίου και από την άλλη οι δαπάνες λειτουργίας και αναβάθμισής τους είναι πολύ μεγάλες. Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι υδρευτικές ανάγκες και λαμβάνοντας υπόψη την αστοχία του έργου ύδρευσης από τις πηγές Κακοταρίου, από το 2003 ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ, ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ , ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  και ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ  την Άνοιξη του 2014 από την Δημοτική Αρχή Γ. Λυμπέρη, το Διυλιστήριο στο Φράγμα Πηνειού ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 11.5 ΕΚ ΕΥΡΩ.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 που αναλάβατε Δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλε μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ και

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕνα διαχειριστείτε τη λειτουργία  ενός τόσο  σημαντικού έργου όχι μόνο για το Δήμο Ήλιδας αλλά και τους Δήμους Πηνειού και Ανδραβίδας - Κυλλήνης και να δώσετε λύση στα όποια προβλήματα  προέκυψαν.

  • 2003- 2006 ήσασταν Πρόεδρος ΔΕΥΑΑ στο πρ. Δήμο Αμαλιάδας
  • 2007-2010  ήσασταν Αντιδήμαρχος Έργων και Μελετών του πρώην Δήμου Αμαλιάδας
  • 2007-2010  ήσασταν Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Πηνειού
  • 2014-2019 ήσασταν Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Πηνειού και ως Δήμαρχος εκπροσωπούσατε τον φορέα υλοποίησης του έργου του Διυλιστηρίου 

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ να εκσυγχρονίστε την λειτουργία του συνδέσμου Πηνειού :

                                 ο Σύνδεσμος Πηνειού δεν έχει Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας για να μπορεί να προσληφθεί τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες και για το σκοπό που δημιουργήθηκε

                                 ο  Σύνδεσμος Πηνειού παραμένει χωρίς να έχει τροποποιηθεί το καταστατικό του προκειμένου να  συμπεριλάβει τη Λειτουργία του Διυλιστηρίου

                                 ο Σύνδεσμος Πηνειού παρότι είναι ένας σύνδεσμος με  σημαντικό ρόλο στην Βόρεια Ηλεία παραμένει υποβαθμισμένος σε διοικητική και οικονομική λειτουργία χωρίς απλογραφικό και διπλογραφικό σύστημα, χωρίς ηλεκτρονικό πρωτόκολλο κλπ.

                                ο  Σύνδεσμος Πηνειού αδυνατεί να ανταποκριθεί στις βλάβες του δικτύου με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο τμήμα αρμοδιότητας του να είναι αναγκασμένο 365 ημέρες  το χρόνο να εξυπηρετείτε από γεωτρήσεις και οι πολίτες των τριών Δήμων να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης.

 

ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ  ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ  ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ .

Share