Ν. Μαρούντας: Δημόσιο ευχαριστώ με αφορμή την χρηματοδότηση για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αρχ. Ολυμπία

Δευ, 05/06/2019 - 16:00

Με την ευκαιρία της χρηματοδότησης του Δήμου μας, για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων, με το χρηματικό ποσό των (366.000) ευρώ , από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα Απόστολο, τον Αντιπεριφεριαρχη Π.Ε. Ηλείας κ. Γεωργιόπουλο Γιώργο, τον βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταριά Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Χρυσανθακόπουλο Αντώνιο  και τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Γιαννόπουλο Χρήστο.

Οι παρεμβάσεις οι οποίες θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις Λάλα, Πλατάνου, Πελοπίου, Στρεφίου και Σμίλα, αφορούν την κατασκευή κερκίδων, επισκευή αποδυτηρίων, πλαστικών δαπέδων, περιφράξεων, ασφαλτοστρώσεων περιβάλλοντα χώρων κλπ.

Έτσι λοιπόν δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος γιατί όλες οι μελέτες που συντάχθηκαν και υποβλήθηκαν επί θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, έτυχαν για άλλη μια φορά της καθολικής αποδοχής, της υψηλής  χρηματοδότησης και έτσι αποδείχθηκε ότι η άψογη συνεργασία μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας, αθλητικών σωματείων, η εργατικότητα και η συστηματική προσπάθεια έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Αρχαία Ολυμπία                                                           

Μαρούντας  Νικόλαος  

π. Αντιδήμαρχος

Δημοτικός Σύμβουλος

Share