Νεανικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα 2019 ΣΑ Πύργου

Πέμ, 06/13/2019 - 19:00

Ολοκληρώθηκε το Νεανικό Πρωτάθλημα σκακιού που διοργάνωσε την Κυριακή 6 Ιουν η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου στο «Καφέ Επαρχείον» στον Πύργο σε 3 ομίλους των 6 γύρων με την συμμετοχή 31 παιδιών από 6 έως 15 ετών.

 

 

 

Με την θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο στις σκακιέρες από τις μάχες με στόχο την νίκη και το υψηλό αγωνιστικό πάθος των μικρών αθλητών-τριών η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι και ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων και των μεταλλίων στους νικητές.

 

 

 

Φυσικά για άλλη μια φορά οι εκπλήξεις έδωσαν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στους αγώνες με τον μικρότερο των αγώνων τον 6χρονο Δηλάρη Πέτρο να κόβει πρώτος το νήμα στην κατηγορία των Κ08 ( έως Β Δημοτικού) ακολούθησαν οι Οικονομόπουλος Ανδρέας, Κρεκουκιώτης Γιώργος, Φραγκούλης Μάριος και Αντύπας Τίτος. 

 

 

 

 

Στην Κ10 (έως Δ Δημοτικού) μεγάλος νικητής ο Σταθόπουλος Κων/νος Παρασκευάς με 5/6 και ακολούθησαν οι Μπερκουτάκη Φιλοθέη, Κονταξής Χαράλαμπος και Γεωργίου Βασιλική.

 

 

 

 

ενώ στην μεγάλη κατηγορία νικητής και αήττητος με 6/6 ο Μπερκουτάκης Νεκτάριος Ραφαήλ. και την Γιαννοπούλου Δωροθέα στην 2η θέση και ακολούθησαν οι Καλλιοντζής Παναγιώτης και Ζέρβας Διον.

 

 

 

Τις απονομές έκανε ο Διευθυντής Αγώνων κ. Σταθόπουλος Γιώργος .

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου ευχαρίστησε τόσο τους αθλητές όσο και τους συνοδούς τους και τους κάλεσε να συμμετάσχουν στο μεγάλο καλοκαιρινό 3ήμερο τουρνουά που θα διοργανώσει η ΣΑ Πύργου στις 16-17 και 18 Αυγ για 9η συνεχή χρονιά με την επωνυμία 9ο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.

 

Αναλυτικά αποτελέσματα και όλες οι φωτογραφίες των αγώνων στην ιστοσελίδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου www.pirgoschess.gr

Share