ΝΕΔΑ ΗΛΕΙΑΣ: Αυτά είναι τα νέα έργα που μας ζητούσαν να παραλάβουμε

Τρί, 02/12/2019 - 17:00

Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και παράλληλα δικαιώνουν την απόφαση της παράταξης «ΝΕ.Δ.Α» και τον επικεφαλής της Κώστα Αλεξανδρόπουλο να μην υπογράψει κανένα μέλος της την παραλαβή έργων κατασκευής των συγκεκριμένων δρόμων όπως ακριβώς το βλέπουμε εδώ!

Πρόκειται για το δρόμο Μίνθης – Κωστομέρας που  κατασκευάστηκε πρόσφατα και ζητήθηκε πριν μερικούς μήνες από την Δημ. Αρχή να υπογραφεί από την αρμόδια τριμελή επιτροπή οριστικής παραλαβής του Δήμου η… παραλαβή του!

Να λοιπόν γιατί δεν υπογράψαμε να παραλάβουμε το έργο…

Πολύ σωστά τόσο ο κ. Αλεξανδρόπουλος όσο και ο δημοτικός σύμβουλος της «ΝΕ.Δ.Α» που κληρώθηκε στην Επιτροπή Παραλαβής Δημήτρης Κλημαντίρης, προέβλεψαν την… απόλυτη καταστροφή που ήρθε σήμερα, κατέγραψαν άμεσα αστοχίες και παραλείψεις και ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ την παραλαβή του έργου, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε εγγράφως η Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος, επισκέφθηκε προ ημερών μετά τις βροχές  την περιοχή συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μπαλαδήμα, είδε τον διαλυμένο πλέον δρόμο, λίγους μήνες μετά την… ολοκλήρωση της κατασκευής (!) και μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της Μίνθης Γιάννη Βαρελά, εξέφρασαν την δυσφορία και την αγανάκτηση τους για τον… αδιάφορο τρόπο που χειρίσθηκε το θέμα η Δημ. Αρχή της Ζαχάρως.

Ο κ. Βαρελάς μάλιστα, σχολίασε την κακή κατασκευή του δρόμου τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα είναι τραγικό σε περιοχή μάλιστα που το έδαφος είναι σταθερό - πετρώδες και προειδοποίησε τους αρμόδιους, αιρετούς και μη, που φέρουν την ευθύνη για τη σημερινή εικόνα, μην τολμήσουν να μιλήσουν για μη συγκράτηση νερών, διότι δεν πρόκειται για πυρόπληκτη περιοχή και η καταστροφή δεν προήλθε λόγω δήθεν έλλειψης δενδροστοιχιών κ.λπ. αλλά για μια πολύ κακή  μελέτη & κατασκευή με ολέθρια αποτελέσματα που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στους εργαζόμενους κτηνοτρόφους και κατοίκους της ορεινής περιοχής.

Share