Νίκη Τραγανού: Αλλαγή ώρας με Διαγόρα Ρόδου (12.30)

Τετ, 02/06/2019 - 15:40

Επόμενο εμπόδιο για τη Νίκη Τραγανού, μεγάλο και δύσκολο κι αυτό, έστω κι αν είναι εντός έδρας και πάλι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου Γ' Εθνικής, την προσεχή Κυριακή με τον Διαγόρα Ρόδου, που βρίσκεται ως γνωστόν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ματς που με απόφαση της διοργανώτριας ΕΠΟ μετά από σχετικό αίτημα των φιλοξενούμενων για τους γνωστούς συγκοινωνιακούς λόγους τους, έχει οριστεί να ξεκινήσει τελικά στις 12.30 το μεσημέρι (κι όχι στις 1.00 που είχε αρχικά οριστεί).

Παρά τον πολύ αυξημένο βαθμό δυσκολίας, η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

- Όπως αναφέρθηκε κι από προηγούμενο ρεπορτάζ, μετά και τη διεξαγωγή της προηγούμενης 17ης αγωνιστικής στον όμιλο, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, με τη μάχη της παραμονής να παίζεται για τουλάχιστον δυο θέσεις, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική (πιθανότατα).

Στο Τραγανό που με 18 βαθμούς βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, κατά δυο βαθμούς, γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να παλέψουν ακόμα σκληρά μέχρι τέλους προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

- «Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Αν βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα ακόμα, έχουμε κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούμε βάσιμα για την επίτευξη του στόχου μας, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα», επεσήμανε από τη μεριά του ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος

- Στα της προετοιμασίας, ουσιαστικά αυτή μπήκε στην τελική ευθεία την Τετάρτη (μετά το ρεπό της Τρίτης). Ο Κ. Κολοτούρος εξέτισε μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες και υπολογίζεται. Ενώ αντίθετα τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται ήδη, αφού: Λόγω τεσσάρων κιτρίνων καρτών καρτών θα λείψει αυτή τη φορά ο έμπειρος Γιάννης Σωτηρόπουλος, όπως επίσης ο Αρμάντο Λούζι που κι αυτός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, καθώς κι ο αδελφός του Ρετζίνο Λούζι, που έχει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής από επτά κίτρινες κάρτες.

Share