Νίκη Τραγανού: Διανύει τη διακοπή διαρκείας - Ανασύνταξη και φιλικό

Τετ, 03/13/2019 - 11:47

Για τη Νίκη Τραγανού, η αποχή από την αγωνιστική δράση είναι μεγαλύτερη αυτό το διάστημα. Αφού ως γνωστόν, αρχικά υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής την Κυριακή 10/3 (προγραμματισμένη από τη διοργανώτρια ΕΠΟ λόγω των Απόκριων) ενώ στην επανέναρξη που γίνεται αυτή την Κυριακή 17/3 η ομάδα έχει το προγραμματισμένο ρεπό της για τον β' γύρο.

Από την άλλη, αυτή η υποχρεωτική διακοπή, έστω και διαρκείας, δίνει την ευκαιρία στη Νίκη Τραγανού για ανασύνταξη δυνάμεων. Ενόψει βέβαια των τελικών μαχών παραμονής που θα απομένουν, για τον πολύ μεγάλο στόχο παραμονής της νεοφώτιστης ηλειακής ομάδας. Κάτι που αν επιτευχθεί θα αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Στην τελική ευθεία, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Αν και οι Παναιγιάλειος, Πανμοβριακός, έχουν κάποιες ελπίδες παραμονής, η μάχη φαίνεται πως για τη Νίκη θα γίνει βασικά με τον Αχαρναϊκό. Και για το λόγο αυτό ο επόμενος αγώνας στο Μενίδι, την άλλη Κυριακή 24 Μαρτίου, θεωρείται κάτι παραπάνω από κρίσιμος.

Στα της προετοιμασίας, ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος είχε δώσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, από Σάββατο έως και Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη ξανάρχισε το πρόγραμμα προπονήσεων. Ενώ λόγω του ρεπό της Κυριακής η ομάδα του Τραγανού κανόνισε και θα δώσει κι ένα φιλικό το Σάββατο με τη Δόξα στη Νέα Μανωλάδα (με τη συγκεκριμένη ομάδα επίσης να μην έχει υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Α1 Ηλείας που μετέχει).

ΟΛΗ η μάχη παραμονής μέχρι τέλους

Μετά και την 21η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μπήκε ακόμα πιο έντονα στην τελική ευθεία η μάχη για την παραμονή. Όπου υπενθυμίζεται πως με τα δεδομένα που είναι ως τώρα γνωστά υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίες ομάδες.

Επιμέρους στοιχεία και αγώνες

Ο Παναιγιάλειος και ο Πανμοβριακός, διατηρούν κάποιες ελπίδες, κι όλα θα κριθούν προσεχώς...

- Η ηλειακή ομάδα του Τραγανού σε σχέση με τον τωρινό βασικό αντίπαλο, τον Αχαρναϊκό, εξακολουθεί να έχει κάποια μειονεκτήματα στο πρόγραμμα της (π.χ., αυτός έχει κάνει ρεπό ενώ η ηλειακή ομάδα όχι, ενώ έχουν να παίξουν μεταξύ τους στη δική του έδρα).  

Η Νίκη λοιπόν, παραμένει στην κατάσταση πως θα χρειαστεί σίγουρα πέραν από ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νίκη στο μοναδικό εντός έδρας που της έχει μείνει, αυτό την προτελευταία αγωνιστική με τον Πανμοβριακό, να πάρει ΚΑΙ κάποιους βαθμούς σε κάποια από τα υπόλοιπα τρία εκτός έδρας: τα οποία είναι, με Αχαρναϊκό, Βραχνέικα, και Πανηλειακό.

Ενώ, σε κάθε περίπτωση, θα είναι κομβικό (ειδικά) το ματς Αχαρναϊκός – Νίκη.

* * * Αναλυτικά παρακάτω, όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα, κατά σειρά, των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή με τα τωρινά δεδομένα.

Στον υπολογισμό αυτόν, θεωρούνται ήδη υποβιβασμένοι οι δυο τελευταίοι, Αστέρας και Φοίβος, και εξετάζονται οι πιο κοντινές τέσσερις ομάδες για τις άλλες τρεις θέσεις

Νίκη Τραγανού (22 βαθμοί) 

ρεπό

Αχαρναϊκός (έξω)

Βραχνέικα (έξω)

Πανμοβριακός (μέσα)

Πανηλειακός (έξω) 

Αχαρναϊκός (20 βαθμοί) 

Ιάλυσος (μέσα)

Νίκη Τραγανού (μέσα)

Θύελλα Ραφήνας (έξω)

Φοίβος (μέσα)

ΠΑΟ Βάρδας (έξω) 

Πανμοβριακός (19 βαθμοί) 

Παλληνιακός (μέσα)

Παναιγιάλειος (έξω)

Ιάλυσος (μέσα)

Νίκη Τραγανού (έξω)

Θύελλα Ραφήνας (μέσα) 

Παναιγιάλειος (18 βαθμοί) 

Βραχνέικα (έξω)

Πανμοβριακός (μέσα)

Πανηλειακός (έξω)

Αστέρας (μέσα)

Παλληνιακός (έξω) 

Η βαθμολογία (σε 21 αγώνες) 

Ιάλυσος Ρόδ.  50    38-6

-----------------------------------

Διαγόρας Ρόδ.  44    31-8

-----------------------------------

ΠΑΟ Βάρδας    36    29-21

Παλληνιακός  30    27-20

Θύελλα Ραφ.  30    23-17

Διαγόρας Βραχν.  28    23-15

Πανηλειακός  27    23-19

Νίκη Τραγανού  22    18-27

-----------------------------------

Αχαρναϊκός  20    19-15

Πανμοβριακός Ριόλ. 19    18-26

Παναιγιάλειος  18    16-29

Φοίβος Κρεμαστής  13    9-29

Αστέρας Αμαλ.  3    3-46 

* Ρεπό έχουν κάνει (για τον β' γύρο): Αχαρναϊκός, Διαγόρας Βραχν., Πανμοβριακός, Πανηλειακός, Αστέρας, Παλληνιακός, Παναιγιάλειος, Ιάλυσος 

Share