Νίκη Τραγανού: Έντονη ανάγκη βαθμών μέσα στο πιο δύσκολο πρόγραμμα!

Δευ, 02/11/2019 - 23:59

Στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μετά και τη 18η αγωνιστική, δεν άλλαξαν οι βασικοί συσχετισμοί στη ζώνη υποβιβασμού (υπενθυμίζεται, οι πέντε τελευταίοι κάθε ομίλου, με βάση την τρέχουσα προκήρυξη πρωταθλήματος της ΕΠΟ). Έτσι, παρά την ...άτυχη (όπως περιγράφηκε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ) ήττα της από τον Διαγόρα Ρόδου, η Νίκη Τραγανού παραμένει “ζωντανή” και ακόμα πάνω από το "πικρό" όριο. Και με τρία άλλα αποτελέσματα αυτή την αγωνιστική που ήταν θετικά, όπως η εντός έδρας ισοπαλία του Αιγίου με τον Φοίβο στο τελευταίο χρονικά ματς της Δευτέρα, η εντός έδρας ισοπαλία του Αχαρναικού και η ήττα του Πανμοβριακού Ριόλου.

Η βαθμολογία (Σε 18 αγώνες) 

Ιάλυσος Ρόδ.  44    32-6

-----------------------------------

Διαγόρας Ρόδ.  38    27-7

-----------------------------------

ΠΑΟ Βάρδας    30    26-16

Παλληνιακός  26    25-19

Θύελλα Ραφ.  25    22-17

Πανηλειακός  24    21-17

Διαγόρας Βραχν.  21    19-14

Νίκη Τραγανού  18    16-26

-----------------------------------

Αχαρναϊκός  17    14-12

Πανμοβριακός Ριόλ. 16    13-21

Παναιγιάλειος  15    14-27

Φοίβος Κρεμαστής  12    9-25

Αστέρας Αμαλ.  3    2-34       

* Ρεπό έχουν κάνει (για τον β' γύρο): Αχαρναϊκός, Διαγόρας Βραχν., Πανμοβριακός, Πανηλειακός, Αστέρας 

 

Η (πολύ) δύσκολη συνέχεια

Από εδώ και πέρα πάντως, και στις αγωνιστικές που απομένουν, η υπόθεση "παραμονή" μπαίνει στην τελική ευθεία και θα κριθεί οριστικά σε αυτές.

Η ηλειακή ομάδα έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τις διεκδικήτριες ομάδες. Με χαρακτηριστικό ότι έχει ακόμα μόνο δυο εντός έδρας ματς! Από τα συνολικά επτά που της απομένουν (αφού έχει και να κάνει ρεπό).

Συνοπτικά και κατά σειρά το προσεχές πρόγραμμα της: 

  • Θύελλα Ραφήνας (έξω)

  • Φοίβος Κρεμαστής (μέσα)

  • ΠΑΟ Βάρδας (έξω)

  • ρεπό

  • Αχαρναϊκός (έξω)

  • Βραχνέικα (έξω)

  • Πανμοβριακός (μέσα)

  • Πανηλειακός (έξω)

 

Θα χρειαστεί σίγουρα λοιπόν, πέραν από οπωσδήποτε δυο νίκες στα εντός έδρας, αυτά με Φοίβο και Πανμοβριακό, να πάρει και κάποιους βαθμούς σε κάποια από τα πέντε εκτός έδρας: τα οποία είναι, με Θύελλα Ραφήνας, Αχαρναϊκό, Βραχνέικα, σε ότι αφορά τα εκτός Νομού, και με ΠΑΟ Βάρδας και Πανηλειακό, σε ότι αφορά τα εντός Νομού

* Όλοι στην ομάδα εμφνίζονται πάντως αποφασισμένοι για μάχες μέχρι ...τέρμα! Αρχής γενομένης πλέον από το δύσκολο ματς της Κυριακής για τη 19η αγωνιστική στη Ραφήνα με τη Θύελλα (όπου θα υπάρχει αγωνιστικά και διαθεσιμότητα εκ νέου των, Σωτηρόπουλου, Ρετζ. Λούζι, Αρμ. Λούζι, που εξέτισαν ποινές από κίτρινες κάρτες).

Share