Ο Ανδρέας Κατσανιώτης και πάλι αντίπαλος του Απόστολου Κατσιφάρα στις Περιφερειακές εκλογές;

Τετ, 03/07/2018 - 22:00

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.Iliaoikonomia.gr, ο Ανδρέας Κατσανιώτης θα διεκδικήσει την θέση του Περιφερειάρχη στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Την επιθυμία του αυτή εκφράζει όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό σε φιλικά του πρόσωπα.

Σε κάποιους μάλιστα εκμυστηρεύτηκε ότι προτιμά την θέση του Περιφερειάρχη από αυτή του βουλευτή. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ακολουθήσει τις επιταγές του κόμματός του και του προέδρου του.

Η Νέα Δημοκρατία επίσης θέλει να έχει δυναμική παρουσία στις Περιφερειακές εκλογές και θα κατεβάσει γι' αυτό πρωτοκλασάτα στελέχη της.

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης, βουλευτής τώρα της Ν.Δ στην Αχαία, ήταν και στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές υποψήφιος, πέρασε στον δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Απόστολο Κατσιφάρα από τον οποίο έχασε με μικρή διαφορά (0,50%).

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην πρόοδο   153.028
50,50%
  Ανεξάρτητος  
ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ "Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας"   149.984
49,50%

Αξιοπρόσεκτο είναι ότι ο Ανδρέας Κατσανιώτης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει ανεβάσει τους τόνους πολιτικής αντιπαράθεσης με τον Περιφερειάρχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Χαρατηριστικές είναι οι δηλώσεις του μετά το τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο:

«Δεν περιμέναμε τίποτα νέο από έναν πολιτικό που εκπροσωπεί το παλιό. Γι’ αυτό, αφού ο κ. Κατσιφάρας εξαργύρωσε την κομματική του καταγωγή με πολύχρονη θητεία σε βουλευτικά και υπουργικά έδρανα, έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του κ. Τσίπρα. Ο κομματικός Περιφερειάρχης του χθες σήμερα το παίζει υπερκομματικός . Δικαίωμά του. Δικαίωμα και των πολιτών όμως να τον κρίνουν και να αντιληφθούν πλέον την πλήρη ανεπάρκεια και αδυναμία του να συμπλεύσει με το σήμερα και το αύριο της Δυτικής Ελλάδας».

Αυτά αναφέρει ο βουλευτής Αχαΐας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, Ανδρέας Κατσανιώτης, μία μέρα μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα το κυβερνητικό συνέδριο στην Πάτρα, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Από την πλευρά ου ο Απόστολος Κατσιφάρας έχει ήδη κάνει γνωστό ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια.

Ένα είναι σίγουρο. Ο προεκλογικός αγώνας για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές ου 2019, έχει ήδη αρχίσει.

 

 

 

Share