Ο Δήμαρχος Πύργου απευθύνει θερμή παράκληση στους δημότες να συμβάλουν στη δημοτική προσπάθεια, για την ευπρεπή εικόνα της πόλης μας!

Τρί, 12/03/2019 - 12:37

Ο Δήμαρχος Πύργου απευθύνει θερμή παράκληση στους αγαπητούς δημότες να συμβάλουν στη δημοτική προσπάθεια , για την ευπρεπή εικόνα της πόλης μας, εν όψει, μάλιστα της επικείμενης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και προτείνει :

  1. Εναπόθεση στους πράσινους κάδους (και όχι εκτός) των οργανικών υπολειμμάτων σε προσεγμένη συσκευασία.

  2. Εναπόθεση στους μπλε κάδους των ανακυκλώσιμων ειδών (μεταλλικά, υαλικά, πλαστικά, χαρτικά, χαρτοκιβώτια) ειδικά : οι πλαστικές φιάλες σε πτύχωση (συρρίκνωση) και τα χαρτοκιβώτια σε διάλυση και μορφή πακέτου, ώστε να ελαχιστοποιείται όγκος τους.

  3. Όλοι οι δημοτικοί χώροι – πλατείες να μην καταλαμβάνονται από πάσης μορφής εμπορεύματα ή σκεύη , ώστε να διευκολύνεται η απρόσκοπτη κυκλοφορία των πεζών.

  4. Οι ράμπες των πεζοδρομίων , που έχουν κατασκευασθεί , για την ανεμπόδιστη κυκλοφορία  των συνανθρώπων μας με κινητικές δυσκολίες και ιδιαιτέρως αυτών που κυκλοφορούν σε αναπηρικά αμαξίδια, να μην εμποδίζονται.  

Ο κ. Δήμαρχος πιστεύει ακράδαντα στην ευαισθησία και την επιθυμία των δημοτών , για την ολοένα αλλαγή της εικόνας της πόλης μας επί τα βελτίω.

Μ’ ευχαριστίες εκ των προτέρων , εύχεται σ’ όλους υγεία και προκοπή.

                                                                                        

                                                                                        Με τιμή

                                                                         Το γραφείο Δημάρχου Πύργου

Share