Ο Παναγιώτης Τσόκος μεταλιούχος στο Πανελλήνιο Βετεράνων

Με αρκετα μετάλλια και επιτυχίες επέστρεψε από το Αργοστόλι ο Παναγιώτης Τσόκος όπου είχε μεταβεί για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων του Μπάντμιντον. Παράλληλα διεξήχθη και διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή και Τούρκων αθλητών.

Οι αναμετρήσεις ήταν πολλές και ο όγκος των αγώνων μεγάλος αλλα το θέαμα που πρόσφεραν όλοι οι συμμετέχοντες ηταν όμορφο και σίγουρα αποζημίωσε το κοινό που παρακολούθησε αυτό το διήμερο τουρνουά. Ο Πυργιώτης εκπρόσωπος μας σε αυτό το τουρνουά που αφορούσε αθλητές ανω των 35 ετών, κατάφερε και στα 5 αγωνίσματα που συμμετείχε και των δύο τουρνουά (διεθνές και πανελληνίου) να μπεί στα μετάλλια παίρνοντας 2 ασημένια και 3 χάλκινα. Στο διπλό αγωνίστηκε με συμπαίκτη τον Γιάννη Σκαρτσιάνη από την Πάτρα και στο μεικτό με την Λίλα Μαριόγλου από την Αθήνα.

Σε δηλώσεις που έκανε μας είπε σχετικά: " Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων αποτελεί την ετήσια γιορτή του μπάντμιντον για μας τα μεγάλα παιδια και ετσι πρέπει να το βλέπουμε.Ειναι επίσης μια ευκαρία να δοκιμασεις τις αντοχές σου, να αγωνιστείς, να συναναστραφείς με κόσμο που έχει το ίδιο πάθος με σένα και να γνωρίσεις καινουριο κόσμο. Χαρηκα με την συμμετοχή μου, πρωτα από όλα για αυτήν, και κατα δευτερο λόγο για τα μετάλλια. Να μαστε καλά και να συμμετέχουμε και του χρόνου και εύχομαι στο επόμενο τουρνουά να εχω μαζί μου τον κόσμο μας από τον Πύργο που εδω και χρόνια ασχολειται με το άθλημα."

Share