Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου τίμησε τον 42ο Γύρο Θυσίας με 9 αθλητές

Τετ, 03/27/2019 - 18:00

Με 8 αθλητές τίμησε τον 42ο Γύρο Θυσίας  που γίνεται  την ημέρα πάντα προς τιμήν της Επαναστάσεως του 21 και τερματίζει την δεύτερη μέρα στα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, Μονή της Αγίας Λαύρας  ! Την προηγούμενη ανέβηκε στο βάθρο με ένα ασημένιο μετάλλιο από τον  Νίκο Κωστόπουλο  στην κατηγορία Παίδων!

Ο νεαρός σε έναν αγώνα με την αφρόκρεμα της κατηγορίας κατάφερε να διακριθεί με άνεση! Την Δευτέρα στον αγώνα αντοχής η ομάδα του Πύργου παρατάχθηκε με τους Κώστα Καράι, Κώστα Κούβελα, Γιώργο Κουλολιά, Αντώνη Καπνουλά,  Διονύση Μπέρτσο, Αντώνη Νότη, Θανάση Ξένο, και τον  Διονύση Δούζα που έκανε ένα καταπληκτικό αγώνα κάτω από το άγρυπνα μάτια του Σάκη Μαντά που είχε το πρόσταγμα του αγώνα στο τεχνικό κομμάτι! 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Σάκη μας δήλωσε την χαρά του για την συνοχή, την αλληλεγγύη και το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αυτήν την χρονιά! Μας επισήμανε την νίκη του Γιώργου Κουλολιά για το Πρωτάθλημα της Ελληνικής Αστυνομίας που αποτελεί τιμή για τον  Ποδηλατοδρόμο.   Εμείς ευχόμαστε προφανώς καλή επιτυχία στην ομάδα για την φετινή χρονιά!

 

Share