Οι πρώτες δηλώσεις για τον ξαφνικό θάνατο του Αντώνη Βαγγόπουλου

Τρί, 06/12/2018 - 20:03

 

Οι πρώτες δηλώσεις τοπικών παραγόντων, στο ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, για τον ξαφνικό θάνατο του Αντώνη Βαγγόπουλου:

ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΛΙΑΤΣΗΣ Δήμαρχος Πύργου (Φανερά συντετριμμένος) : Μόνο θλίψη και οδύνη από τον απροσδόκητο θάνατο του Αντώνη μου.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ (Βουλευτής): Η απώλεια ενός μεγάλου φίλου του Αντώνη Βαγγόπουλου, ενός νέου ανθρώπου που συμμετείχε στα κοινά της πόλης και αγωνίσθηκε με ήθος και ευπρέπεια εκτός από ην οδύνη που μας προκαλεί κάνει και την Δημόσια ζωή της πόλης φτωχότερη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ): Από σήμερα η κοινωνία του Πύργου γίνεται φτωχότερη και εγώ έχασα έναν από τους πιό επιστήθιους φίλους μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (τ. Βουλευτής): Εκφράζω την συντριβή μου για την απώλεια του αδελφικού μου φίλου και στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ (Ανιπεριφερειάρχης): O Αντώνης είχε προσφέρει σημαντικό έργο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ήταν ένας ενεργός πολίτης που νοιαζόταν για την πόλη του και τους δημότες. Ο Πύργος γίνεται φτωχότερος με την απώλειά του.

ΠΑΝΟΣ ΜΠΡΑΜΟΣ (Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών): Θλίψη και οδύνη για τον ξαφνικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου της κοινωνίας μας και ενός έμπειρου Αυτοδιοικητικού.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ (τ. πρόεδρος Δ.Σ Πύργου): Θλίψη και πόνος για έναν νέο άνθρωπο που προσέφερε πραγματικά στα κοινά του Πύργου και είχε ακόμα πολλά να προσφέρει.

ΛΑΜΠΗΣ ΑΡΙΣΤΕΔΟΠΟΥΛΟΣ (Περιφερειακός Σύμβουλος): Ήταν οικογενειακός μου φίλος, πολύ έμπειρος Αυτοδιοικητικός και είμαι ιδιαίτερα στεναχωρημένος για τον χαμό του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ (πρόεδρος ΝΟΔΕ): Ο Αντώνης Βαγγόπουλος υπήρξε ένα αξιότιμο μέλος της κοινωνίας μας, ένα σημαντικό στέλεχος της παράταξης και ένας αγαπητός φίλος. Ο πρόωρος χαμός του, γεμίζει με θλίψη όλους μας. Εκφράζω εκ μέρους της ΝΟ.Δ.Ε., Ηλείας τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με Αγάπη. Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη. 

Ν.Ε. Ηλείας Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτ.Ελλάδας: Ως Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη για την αναπάντεχη απώλεια του αγαπημένου μας συνάδελφου Αντώνη Βαγγόπουλου. Ο «Αντώνης» ,ο φίλος ,ο επιστήμονας, ο συνοδοιπόρος στους αγώνες, φεύγει πολύ νωρίς. Αφήνει πίσω του την κοινωνία του Πύργου πιο λειψή, τον κλάδο των μηχανικών φτωχότερο και τους κοντινούς του ανθρώπους αμήχανους να το συνειδητοποιήσουν.  Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ηλείας και σύσσωμος ο Τεχνικός κόσμος εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του. Καλέ μας συνάδελφε , η απώλειά σου δεν αναπληρώνεται. Καλό ταξίδι.         

Αγγελακοπούλου Ανδριάνα : Θλίψη και πόνος στο άκουσμα του θανάτου σου αγαπημένε μας Αντώνη . Θα σε θυμόμαστε πάντα, έφυγες νωρίς ……. ας είσαι στην αγκαλιά των αγγέλων.

Share