ΟΛΟΙ σήμερα στο πάρκο Ξυστρή για τον Αυτοκινητόδρομο Πάτρα - Πύργος. Όλη η Ηλεία θέλει άμεση κατασκευή του έργου

Δευ, 11/11/2019 - 07:42

Πρόσκληση σε φορείς και πολίτες του Νομού Ηλείας απευθύνει ο Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος και οι δημοτικές παρατάξεις στον Δήμο Πύργου για σήμερα το βράδυ στο Πάρκο Ξυστρή όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις για το μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας, της κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος.

Μαζί θα συζητηθούν και τα θέματα των ΤΕΦΑΑ, των «κόκκινων» Πυρόπληκτων Δανείων, και των χρημάτων του Ταμείου Μολυβιάτη.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός Πανηλειακού κοινωνικοπολιτικού θεσμικού μετώπου διεκδίκησης των μεγάλων ζητημάτων της Ηλείας γιατί πλέον δεν υπάρχει άλλη υπομονή και ο Νομός έχει πιάσει "πάτο".

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στην εναρκτήρια ομιλία του στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι επιβάλλεται να υπάρξει μαχητικό πνεύμα διεκδικήσεων και δυναμικές, μαζικές και συλλογικές κινητοποιήσεις.

Η συγκέντρωση θα πρέπει να αποφασίσει συγκεκριμένες - στοχευμένες δράσεις που οι τοπικοί Άρχοντες θα πρέπει να υλοποιήσουν ΑΜΕΣΑ. 

Δεν χρειαζόμαστε φιέστες εντυπωσιασμού αλλά υλοποιήσιμες αποφάσεις από την συγκέντρωση για  δυναμικές, αποφασιστικές ενέργειες ΑΜΕΣΗΣ κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος.

Share