Ολυμπιακός Ζαχάρως: Με θέληση να συνεχίσει την προσπάθεια - Κρίσιμο ματς εντός την Κυριακή

Τρί, 11/05/2019 - 21:07

Για το κρίσιμο βαθμολογικά ματς της Κυριακής, όπου θα υποδεχτεί το Διαβολίτσι του γειτονικού νομού Μεσσηνίας, στο στάδιο Ζαχάρως (ώρα 3.00) ετοιμάζεται πλέον ο Ολυμπιακός Ζαχάρως.

Για την 8η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής, κι αφήνοντας πίσω την άδικη όπως εξελίχθηκε αμέσως προηγούμενη ήττα στην Πάτρα από τη Θύελλα (3-2 με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κι ενώ πριν είχε προηγηθεί δυο φορές στο σκορ, και γενικά που με την εμφάνιση τους οι «ερυθρόλευκοι» της Νότιας Ηλείας δικαιούνταν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας). 

Με την ομάδα να παραμένει πλέον στις χαμηλές βαθμολογικές θέσεις, η νίκη την Κυριακή είναι επιτακτική αν θέλει αν πάρει μια “ανάσα”, ειδικά μάλιστα απέναντι σε αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο παραμονής.

Γενικότερα στις τάξεις του Ολ. Ζαχάρως όλοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν να κάνουν την προσπάθειά τους, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους, σε ένα σαφώς δύσκολο πρωτάθλημα για μια ομάδα νεοφώτιστη, και με αυξημένο μάλιστα τον βαθμό δυσκολίας από το ότι υποβιβάζονται έξι ομάδες.

Έτσι λοιπόν, σε ματς όπως αυτό της Κυριακής με το Διαβολίτσι, και χρειάζονται αλλά και θα διεκδικηθούν δυνατά οι βαθμοί.

Η προετοιμασία ουσιαστικά ξεκινά από την Τετάρτη καθώς την Τρίτη υπήρχε ρεπό, ενώ στα αμιγώς αγωνιστικά υπολογίζεται και ο τελευταίος χρονικά νεαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός Θύμιος Παπαδόπουλος (ο οποίος κατά της Θύελλας δεν ήταν διαθέσιμος καθώς το δελτίο του δεν είχε προλάβει να εκδοθεί), σε αντίθεση με τον τραυματία Τσίτσο που θα είναι ξανά απών, όπως το ίδιο και ο Σκούρτας με το από καιρό πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο (απαιτουμένης και επέμβασης για την αποκατάσταση).

Share