Ορκίστηκε δήμαρχος για 6η συνεχή θητεία ο Σάκης Μπαλιούκος

Τρί, 08/27/2019 - 16:51

Ορκίστηκε δήμαρχος για 6η συνεχή θητεία ο Σάκης Μπαλιούκος δήμαρχος του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Είναι ο μόνος Δήμαρχος  που επανεξελέγη στον Νομό μας.

Η  ορκωμοσία του  Δημάρχου κ Σάκη  Μπαλιούκου, και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου έγινε  αίθριο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης Κρεστένων.

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων κ Σάκης Μπαλιούκος κατά την ομιλία του πραγματοποίησε ιδιαίτερη αναφορά στην σημασία που πρέπει να δοθεί στην από κοινού διεκδίκηση με όλους τους Δημάρχους, τους Περιφερειακούς Συμβούλους αλλά και με τους εκπροσώπους του Νομού μας στο κοινοβούλιο, των σημαντικών ζητημάτων της περιοχής μας, με πρωταρχική διεκδίκηση την δημοπράτηση αλλά και ολοκλήρωση του έργου της «Ολυμπίας Οδού».  

Στην τελετή ορκωμοσίας μεταξύ άλλων παρευρέθησαν  ο βουλευτής   Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης , οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης , Αρχ. Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι νεοεκλεγείς Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θοδωρής Βασιλόπουλος,  Δημήτρης Νικολακόπουλος , Αθανασία Κουσκουρή ,Μανώλης Αγιομυργιαννάκης,  ο  Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός , ο πρώην Νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας,   καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Share