"ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΣΜΟΣ": Όλα τα σχολικά στις καλύτερες τιμές!

Δευ, 09/09/2019 - 12:01

Το καλοκαιράκι πέρασε, το φθινόπωρο ήρθε και σήμα κατατεθέν είναι το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά!

Το μεγαλύτερο κίνητρο για να ξεκινήσει η χρονιά με ενθουσιασμό, δεν είναι άλλο από την αγορά νέων σχολικών ειδών και κυρίως νέες σχολικές τσάντες , που τα παιδιά ανυπομονούν να διαλέξει το καθένα την δική του ξεχωριστή τσάντα!

 Τα "πρωτάκια" επιλέγουν τα πρώτα τους μολύβια και τετράδια, διαλέγουν την αγαπημένη τους τσάντα για να χωράει όλα τα "καλούδια". Οι λίστες για τα σχολικά τους ψώνια αρκετά και ο Παιχνιδόκοσμος στον Πύργο έρχεται για να βοηθήσει με μεγάλη ποικιλία και πολλές προσφορές στα σχολικά. 

Στον Παιχνιδόκοσμο θα βρείτε επώνυμες σχολικές τσάντες για όλες τις τάξεις στις καλύτερες τιμές! Σχολικές τσάντες σε πολλούς τύπους και χρώματα, και με παιδικούς ήρωες!

Βρείτε ανατομικές σχολικές τσάντες, σακίδια και όλα τα σχολικά είδη, επιλέγοντας αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες των παιδιών σας!

Τετράδια, μολύβια, παγουρίνια, τσάντες, κασετίνες, γόμες, χαρτόνια και μεγάλη ποικιλία σε σχολικά και χαρτικά είδη σε περιμένουν στο κατάστημα "Παιχνιδόκοσμος" στον Πύργο. Οικονομικές επιλογές που σίγουρα σας αφήσουν ικανοποιήμενους.

Η κυρία Φώφη Κολόσακα η υπεύθυνη του καταστήματος, είναι πάντα εκέι με το χαμογελό της, για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά είδη που χρειάζεστε!

Καλή σχολική χρονιά!

ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΣΜΟΣ

Κοκκίνου 18 - Πύργος Ηλείας

Τηλ.: 2621035092

Share