Πανηλειακός: Ανέδειξε νέο Δ.Σ. υπό τον Κώστα Ντάβαρη και προχωράει στην "επόμενη μέρα"

Κυρ, 06/28/2020 - 19:28

Η προγραμματισμένη τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΟ Πανηλειακός για το μεσημέρι της Κυριακής 28/6, έγινε κανονικά και ήταν η έναρξη στο προσκήνιο για κινήσεις που αφορούν την "επόμενη μέρα" του ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου του Πύργου και της Ηλείας. Η εκλογή κι ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν επίσης η υλοποίηση όσων κινήσεων ανεπίσημα ως τώρα ήδη προηγήθηκαν το αμέσως προηγούμενο διάστημα, κι είχαμε περιγράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ.

Επισημοποιήθηκε η πρόθεση του γνωστού παράγοντα και παλιότερου διοικητικού επικεφαλής της ομάδας, Κώστα Ντάβαρη να ενισχύσει τον Πανηλειακό σε αυτή την “επόμενη μέρα”. Η οποία θα βρει το σύλλογο στην Α1 τοπική Κατηγορία Ηλείας.

Ο Ντάβαρης (που την τελευταία τουλάχιστον τριετία στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου δραστηριοποιείται εργασιακά στην Αθήνα και το αντίστοιχο μεγαλύτερο διάστημα επίσης διαμένει εκεί πλέον), είχε κάνει ήδη και αρκετές επαφές το τελευταίο διάστημα. Και πλέον προχώρησε στη δημιουργία διοικητικού συμβουλίου, μέσα από κανονική συνέλευση (που είχε αρκετά χρόνια να γίνει τέτοια στις τάξεις του Πανηλειακού). 

Συνολικά, έθεσαν υποψηφιότητα εφτά μέλη, για να αναδειχθούν πέντε τακτικά και δυο αναπληρωματικά για το νέο Συμβούλιο. Ο Κώστας Ντάβαρης, αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς, ενώ κατά σειρά ανάδειξης, Κώστας Ντάβαρης, Σοφία Κατσιροπούλου, Νίκος Ζάχος, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Κώστας Παναγιωτόπουλος, είναι το νέο πενταμελές σχήμα, και Γιάννης Δημήτρουλας, Πάνος Παυλόπουλος, αναπληρωματικά μέλη.

Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι, που ήταν ο δεύτερος "πόλος" που εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας, έδωσε το «παρών» συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Νίκο Παναγόπουλο, όμως δεν είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα (λόγω μη εγγεγραμμένου μέλους αλλά και ενεργούς ποδοσφαιρικής ιδιότητας) και απλά ανέλυσε το πλάνο του (ύπαρξη τεσσάρων χορηγών και εξασφαλισμένο μπάτζετ 35.000 ευρώ, με στόχο την άνοδο στη Γ' Εθνική, και γενικότερα τριετές πλάνο σε επαγγελματικά πρότυπα), ενώ ζήτησε να διεξαχθεί και δεύτερη Γ.Σ., στις 5 Ιουλίου και τότε να διεκδικήσουν την ψήφο όσων μελών θα έχουν ταυτιστεί μαζί τους. Αυτό δεν έγινε δεκτό πάντως από το σώμα, κι εφόσον υπήρξε απαρτία οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προχώρησαν και στις εκλογές που διενεργήθηκαν.

- Από κει και πέρα, ήδη συζητήσεις έχουν γίνει και για αγωνιστικά θέματα. Με πρόσωπα όπως, τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο που προορίζεται για τεχνικός της νέας ομάδας, με άμεσο συνεργάτη στη θέση συγκεκριμένο γυμναστή που επίσης έχει ήδη συζητηθεί, και άλλους όπως, ο Λάκης Αθανασόπουλος που θα είναι σε πόστο τεχνικού διευθυντή (μίλησε και στη συνέλευση, ενώ ξεκαθάρισε πως ο πρώτος και κυρίρχος στόχος της νέας σεζόν είναι άμεση επ-άνοδος στη Γ' Εθνική), κι ακόμα μετέχουν μεταξύ άλλων όπως φάνηκε, ο Ανδρέας Νικολακόπουλος (είχε συνδράμει και την περυσινή προσπάθεια), ο Γιώργος Λαμπρόπουλος (έχει μετάσχει και παλιότερα σε κάποια πόστα ενώ έχει συνεργαστεί και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιρικά με τον Ντάβαρη, όπως στον Ολυμπιακό Λαμπετίου και τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ ακόμα έχει συζητηθεί κι ο Νίκος Τόλιας σε πιθανό πόστο γενικού αρχηγού, καθώς και τέσσερα-πέντε τουλάχιστον ακόμα πρόσωπα έχουν μετάσχει ως τώρα σε συζητήσεις για ανάληψη κάποιων θέσεων, είτε διοικητικών, είτε αγωνιστικών (κάποιοι εξ αυτών είχαν επίσης μετάσχει και στην προσπάθεια της απερχόμενης σεζόν).

Σύμφωνα με κάποιες ανάλογες σχετικές πληροφορίες, μέχρι και κάποιοι παίκτες έχουν προσεγγιστεί ήδη, για να συμφωνήσουν και να μετάσχουν στην ομάδα της νέας σεζόν. 

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν και θα φανούν το αμέσως προσεχές διάστημα πλέον. 

 

Share