Πανηλειακός: Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία (απόλυση Λαγού, ερχομός Μαντζούνη)

Πέμ, 09/13/2018 - 23:31

Ο Μεσσήνιος Αλέξης Μαντζούνης είναι σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ο τεχνικός με τον οποίο έγινε προφορική συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού, μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Λαγού (φωτο) η οποία οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/9).

Μάλιστα, ο Μαντζούνης, βρισκόταν την Τετάρτη το απόγευμα στο Στάδιο Πύργου, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Πανηλειακού απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ - ΕΔΩ - http://www.iliaoikonomia.gr/content/g-ethniki-dyo-mi-ileioi-tehnikoi-sto-filiko-panileiakos-paov

- «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Λαγό. Τον ευχαριστούμε γιατί στο διάστημα που ήταν στην ομάδα μας έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος και εργατικότητα. Ο Πανηλειακός του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», ήταν η ανακοίνωση του Πανηλειακού, η οποία αναρτήθηκε για δεύτερη φορά την Τετάρτη.

Λίγο νωρίτερα, η αρχική ανακοίνωση είχε και τη φράση «κοινή συναινέσει». Αυτό όμως απαλείφθηκε στη συνέχεια, κατόπιν επιθυμίας του απερχόμενου τεχνικού του Πανηλειακού Γιώργου Λαγού. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λαγός μιλώντας στο ilia.news, ήταν μονόπλευρη η απόφαση για απομάκρυνσή του από την ομάδα και "μιλάμε για απόλυση":

«Μου ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην προπόνηση, η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της ομάδας, μια απόφαση την οποία όπως μου είπαν, πήραν αργά το βράδυ, συνεδριάζοντας το βράδυ της Τετάρτης μέχρι τις 4 π.μ., ξημερώματα Πέμπτης.

Το σκεπτικό της απόφασης ήταν να αλλάξει κάτι στην ομάδα. Αναρωτήθηκα γιατί δεν κλήθηκα σε κάποιο Δ.Σ. να δώσω εξηγήσεις κι εγώ για την πορεία της ομάδας και να καταθέσω την άποψή μου.

Αυτό που περίμενα, γνωρίζοντας την ομάδα και τη δουλειά που έχει γίνει και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούσαν, είναι κι αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο. Δεν περίμενα φυσικά να δω ... "τριγωνομετρία" στο γήπεδο από μια ομάδα η οποία ξεκίνησε με νεαρά παιδιά χωρίς πείρα, προσθέτοντας αργότερα στην πορεία κάποιους παίκτες που ήρθαν, και οι οποίοι όμως σαφώς δεν είναι ακόμα έτοιμοι από πλευράς προετοιμασίας. Όλη η ομάδα δεν είναι έτοιμη, ενώ ακόμα και τώρα περιμέναμε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις «κλειδιά».

Όποιος σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας περίμενε «τριγωνομετρία», αυτό είναι άλλο θέμα. Μια ομάδα, όπως προανέφερα, στο στάδιο της δημιουργίας, με πολλούς νεαρούς παίκτες χωρίς εμπειρίες, με παίκτες που ήρθαν στην πορεία οι οποίοι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι, με δυο παίκτες μέσα υπό δοκιμή, οι οποίοι εφόσον δοκιμάζονται πρέπει και να τους βάλουμε να παίξουν, δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που ίσως εσείς να περιμένατε. Απέδωσε αυτό που είδαμε στο φιλικό την Τετάρτη. Προσπάθησε, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις, απέναντι σε μια ομάδα με κορμό πολλών ετών, με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία οι οποίοι ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο, μια ομάδα η οποία ξεκίνησε δυο βδομάδες νωρίτερα από εμάς και είναι πιο μπροστά σε θέμα προετοιμασίας και ρυθμού. Μια ομάδα όπως αυτή, η οποία δεν μπήκε καν στην περιοχή μας».

* Επίσης, να αναφερθεί πως τα τελευταία 24ωρα είχε ήδη αναπτυχθεί (πριν καν και το φιλικό της Τετάρτης) μια έντονη φημολογία στον κοντινό περίγυρο της ομάδας ότι ο πάγκος της βρίσκεται στον… αέρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ υπήρξε άλλωστε και νωρίτεραΗλεία: "Τρίζει" ...πάγκος μεγάλης ομάδας! - Άμεσα η τελική απόφασηΕΔΩ - http://www.iliaoikonomia.gr/content/ileia-trizei-pagkos-megalis-omadas-amesa-i-teliki-apofasi

* Τέλος, επανερχόμενοι στο θέμα του νέου τεχνικού, σε κάθε περίπτωση η όποια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται πλέον εντός της Παρασκευής 14/9. Επαναλαμβάνοντας πως, με τα δεδομένα ως την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ, θα είναι ο Μαντζούνης αυτός που θα κάνει την προπόνηση το απόγευμα

 

Share