Πανηλειακός: "Νίκη την Κυριακή για να μείνουμε ...ζωντανοί"

Τρί, 01/21/2020 - 17:47

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Πανηλειακού μετά τη νίκη στο Άργος, που δίνει κάποιες ελπίδες διεκδίκησης της παραμονής στην ομάδα. Βέβαια, για να διατηρηθούν έστω αυτές, ή και να αυξηθούν (ανάλογα και με τα άλλα αποτελέσματα πλέον, ομάδων που βρίσκονται λίγο κάτω ή λίγο πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού των έξι συνολικά), πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει νέα νίκη στο ματς της Κυριακής. Όπου για τη 17η αγωνιστική ο Πανηλειακός θα υποδεχθεί στον Πύργο το Τσιλιβί Ζακύνθου.

Τόσο για το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι στο Άργος, όσο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος , ο τεχνικός του Πανηλειακού Σπύρος Αντωνόπουλος δήλωσε:

«Το προηγούμενο, ήταν ένα παιχνίδι οριακό για μας, ένα παιχνίδι που έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε για να διατηρήσουμε ελπίδες διεκδίκησης της παραμονής στην κατηγορία. Κάναμε αυτή τη νίκη, σε ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Όπου το παράδοξο ήταν ότι το νικητήριο γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε λιγότερες ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσαμε να κερδίζουμε κι από το πρώτο ημίχρονο, αφού είχαμε κάποιες κλασικές, και περισσότερες, ευκαιρίες τότε. Δεν τα καταφέραμε στο διάστημα αυτό, τουλάχιστον πετύχαμε ένα ωραίο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, και σημασία έχει ότι κερδίσαμε και προχωράμε! Η συνέχεια είναι δύσκολη, εμείς κανονικά χρειαζόμαστε χρόνο δουλειάς, μιας κι έχουμε πλέον και νέα πρόσωπα στην ομάδα, αλλά το μόνο που δεν έχουμε είναι ο ...χρόνος! Τώρα έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με το Τσιλιβί, που πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε, για να παραμείνουμε ζωντανοί! Η ομάδα μας έχει αλλάξει αγωνιστικά, και είναι σε θέση να παλέψει στα ...ίσια όλα τα ματς. Κάνουμε υπομονή, δουλεύοντας όλοι μαζί για να γίνουμε καλύτεροι και για να έχουμε όσες περισσότερες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Τα καινούρια παιδιά που έχουν έρθει, έχουν κι αυτά βοηθήσει αρκετά την ομάδα, και χαρακτηριστικό είναι ότι και τα δυο γκολ που έχουμε σημειώσει στα δύο τελευταία παιχνίδια τα έχει σημειώσει ποδοσφαιριστής που έχει αποκτηθεί πριν λίγες μέρες (σ.σ. Έλιοτ)». 

Πλέον λοιπόν, όλη η προσοχή στον Πανηλειακό είναι στραμμένη στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς. Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, δυο σίγουρες απουσίες είναι, ο Δημ. Τσίγκρηλας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες κι έχει μια αγωνιστική ποινής, και ο Πρέντι ο οποίος και συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες (οπότε έχει δυο αγωνιστικές ποινής) ενώ είναι και τραυματίας από το ματς του Άργους. Ενώ η κατάσταση του ήδη απόντα από πριν, Νικολόπουλου, θα κριθεί τις προσεχείς μέρες.

- Σε ότι αφορά ενδεχόμενο για κάποια νέα μεταγραφή, ο τεχνικός θα ήθελε την απόκτηση ενός αριστερού μεσοεπιθετικού, αλλά τα πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, καθιστούν εξίσου πολύ δύσκολο το σενάριο άλλης κίνησης (ενώ ήδη για να ενταχθούν οι, Τσαγκάρης, Έλιοτ, Ντίαζ, Φερνάντεζ, χρειάστηκαν πολύ ευνοικές συγκυρίες αλλά και υπερβάσεις)...

- Σε ότι αφορά το έτερο σκέλος των κινήσεων στις μεταγραφές (μέχρι 31/1 η χειμερινή περίοδος, υπενθυμίζεται), η απόφαση των ανθρώπων που "τρέχουν'' την ομάδα είναι πως, αν δεν κάνει σχετική εισήγηση ο τεχνικός για κάποιον παίκτη, τότε να μην παραχωρηθεί κανείς. Πλην μόνο κάποιων νεαρών που έχουν δοθεί με δανεισμό κι οι οποίοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής ή είχαν ελάχιστο (Λιαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Χριστόπουλος, ενώ ανάλογη πρόθεση υπήρχε και για τον Ρουμελιώτη αλλά λόγω ενός διαδικαστικού θέματος πιθανόν να μην γίνει γι' αυτόν). Κι αν προκύψει για κάποιον ακόμα, αλλά μόνο παρόμοιας περίπτωσης (πάντα με βάση σχετική απόφαση των διοικούντων που δημοσιοποιήθηκε και με ανακοίνωση). 

Share