Πανηλειακός: Οι πρώτες κινήσεις και τα φθηνότερα “διαρκείας” όλης της χώρας!

Τρί, 08/06/2019 - 23:18

Με την πίεση του χρόνου πάντα έντονη πλέον, και με διαρκή την προσπάθεια των, λιγοστών ως τώρα, ασχολούμενων για να βρεθούν οικονομικές κι αγωνιστικές λύσεις, συνεχίζεται η παρουσία του Πανηλειακού αυτό το διάστημα.

Οι ελάχιστοι ασχολούμενοι κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να φτιάξουν μια ομάδα που θα δημιουργηθεί εξαρχής για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα παλέψει σε αυτό.

Απαιτείται βέβαια άμεση στήριξη στη νέα αυτή προσπάθεια, για να πετύχει όσο περισσότερο και να μην αποβεί άκαρπη. 

- Ο Κώστας Λούσκος είναι αυτός που όπως έχει ήδη αναφερθεί, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ο Πατρινός στην καταγωγή, που αρχικά ήρθε στον Πανηλειακό και τον Πύργο πριν πολλά χρόνια ως νεαρός ταλαντούχος παίκτης τότε (τέλη δεκαετίας '80) ενώ μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του, έχει μείνει μόνιμα στην πόλη μαζί με την οικογένεια του που στο μεταξύ έχει δημιουργηθεί. Στα 47 χρόνια του πλέον, κι αφού κατά την περσινή περίοδο κατείχε το πόστο του άμεσου συνεργάτη στο τεχνικό τιμ, αρχικά του Αλέξανδρου Μαντζούνη και εν συνεχεία του Άγγελου Διγκόζη, ενώ είχε βρεθεί στο ίδιο πόστο στον πάγκο των ερυθρόλευκων και το 2012, ως βοηθός του τότε προπονητή της ομάδας, Στέλιου Γιαννακόπουλου, τώρα αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία με πολλές αντιξοότητες. 

- Ο Πανηλειακός ολοκλήρωσε και την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, Σταύρου Δαλαβούρα. Ηλείου αμυντικού, και κυρίως δεξιού μπακ-χαφ, ο οποίος παλιότερα έχει αγωνιστεί στον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου μέχρι το 2013, ενώ κατά την τελευταία πενταετία αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του Ενιπέα Λαντζοΐου στην Α1 κατηγορία Ηλείας, έχοντας επίσης αγωνιστεί μέσα σε αυτό το διάστημα, για ένα γύρο με τις φανέλες των Α.Ο. Κυπαρισσίας και Χερσονήσου αντίστοιχα. 

Επαφές γίνονται και με άλλους Ηλείους παίκτες (και με κανέναν εκτός Νομού ως τώρα, αφού άλλωστε στόχος είναι να δοθεί έμφαση και βάρος στο ντόπιο στοιχείο).

Μεταξύ αυτών, υπάρχει προφορική συμφωνία και με τον μεσοεπιθετικό Θανάση Ασημακόπουλο, ενώ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις και με κάποιους ακόμα πρώην παίκτες της ομάδας. 

* Παράλληλα, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης δυνατής και απαραίτητης ενίσχυσης, ετοιμάζονται και τα εισιτήρια διαρκείας για τα εντός έδρας ματς της νέας σεζόν.

Όπως μάλιστα πληροφορηθήκαμε θα είναι τόσο φτηνά και προσιτά σε όλους ανεξαιρέτως, που μέσα σε αυτά θα υπάρχουν τα φθηνότερα διαρκείας όλης της χώρας, σε ότι αφορά Πανελλήνιας εμβέλειας κι Εθνικής κατηγορίας πρωτάθλημα!

Η τιμή ανά παιχνίδι, για όποιον πάρει τέτοιο, θα είναι όχι απλά σούπερ προσφορά αλλά πραγματικά τιμή ...σοκ (προς τα κάτω εννοείται)! 

* Πολύ φθηνές στο μεταξύ, και φθηνότερες από κάθε άλλη φορά, θα είναι κι οι διαφημιστικές ταμπέλες του Σταδίου. Επίσης σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν όσοι περισσότεροι, επιχειρηματίες κι επαγγελματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. 

Ανακοινώσεις, επίσημες και συγκεκριμένες, για τα παραπάνω, θα υπάρξουν πολύ σύντομα.

Πρώτη συγκέντρωση

Όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (6/8), την Τετάρτη 7/8, στις 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Πύργου γίνεται η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν και του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 

 

Share