Πανηλειακός: “Πρώτος στόχος παραμένει η επιβίωση, κι ακολουθεί η παραμονή” - Κάλεσμα ενόψει Ερμιονίδας

Παρ, 11/01/2019 - 18:49

Τη δύσκολη φετινή προσπάθεια του, στο πλαίσιο του 7ου ομίλου Γ' Εθνικής συνεχίζει ο Πανηλειακός. Που ως τώρα αποτελεί και ευχάριστη έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς τις αντιξξότητες που υπήρχαν αλλά και που συνεχίζουν βέβαια να υπάρχουν στον όποιο βαθμό. 

Ο Υπεύθ. Τύπου και Δημ. Σχέσεων, παράλληλα με την εκτέλεση των καθηκόντων του ως Γενικός Αρχηγός στο φετινό ποδοσφαιρικό τμήμα, Παναγιώτης Παναγούτσος (στη φωτό, μαζί με τον Κώστα Λούσκο, προπονητή, αλλά και γενικότερα εκ των εμπνευστών της φετινής προσπάθειας από την έναρξη της), σε δήλωση του ανέφερε:

“Όπως έχω αναφέρει και σε άλλη δημόσια τοποθέτηση από το προηγούμενο ήδη διάστημα, φέτος ο πρώτος και βασικός στόχος είναι ώστε η ομάδα να μείνει ζωντανή, να συνεχίσει να υπάρχει και να αγωνίζεται μέσα στα γήπεδα!

Γιατί δυστυχώς, όπως ξέρουμε καλά, ακόμα κι αυτό καν, δεν ήταν σίγουρο! Τόσο το αμέσως περασμένο καλοκαίρι, όσο και τα προηγούμενα. Ενώ να μην ξεχνάμε κι ότι ήδη υπήρξε σεζόν που δεν μπόρεσε καν να κατέβει να αγωνιστεί, όχι μόνο στη Γ' Εθνική, αλλά σε οποιαδήποτε κατηγορία, κι έμεινε ανενεργή (προ τετραετίας).

Έτσι ξεκινήσαμε, με αυτό τον στόχο πρώτα από όλα, και μετά να παλέψουμε και για την παραμονή στην κατηγορία.

Το φετινό εγχείρημα ξεκίνησε από δύο μόνο ανθρώπους, τον Γιώργο Μώρο και τον Κώστα Λούσκο. Που στην αρχή ειδικά, λίγοι το πίστεψαν, και στη συνέχεια κάποια παιδιά που αποκλειστικά προερχόμαστε από τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας, αποφασίσαμε όλοι μαζί να δώσουμε όσο μπορούσαμε το ... “φιλί της ζωής” στον ιστορικό Πανηλειακό μας!

Χωρίς επιχειρηματίες στο σχήμα, και με μόνο κάποια ελάχιστα δελτία πολύ νεαρών παικτών από την ακαδημία, και χωρίς καθόλου ταμείο οικονομικά, με μόνη δύναμη μας την αγάπη για τον Πανηλειακό, το ξαναλέω, μας ενδιαφέρει πρώτα και πάνω από όλα η επιβίωση και η ύπαρξη του συλλόγου!

Δεν μας απασχολεί τόσο το αν χαθεί η παραμονή, που βέβαια εμείς όπως ήδη δείχνουμε από την αρχή κιόλας του πρωταθλήματος, θα την παλέψουμε σκληρά και ...όπου “το πει” στο τέλος! Εμείς, και αύριο εδώ θα είμαστε, να χαμογελάμε και να κρατάμε όσο μπορούμε τον Πανηλειακό όρθιο, όπου και να παίζει, αλλά να υπάρχει και να παίζει.

Με πλήρη διαφάνεια σε όλα τα πενιχρά για τα δεδομένα ομάδας Γ' Εθνικής έσοδα μας, και σε κάθε μας κίνηση όλα είναι ξεκάθαρα και φανερά. Ο κόσμος, όσο θέλει και μπορεί, είναι αυτός που με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και με τις διαφημιστικές πινακίδες, είναι αυτός που ουσιαστικά χρηματοδοτεί αυτή την ομάδα στα απαραίτητα έξοδα της.

Μετά από πολλά χρόνια το σωματείο του Πανηλειακου βγάζει φανερά στο κόσμο και το συμβούλιο του και τις επιτροπές, που διοικούν την ομαδα και “τρέχουν” αυτή την προσπάθεια. Μετά από προτροπή του ανθρώπου που κίνησε το καλοκαίρι αυτή την προσπάθεια, όλοι συμφωνήσαμε να αναδειχθεί το συμβούλιο και οι επιτροπές, και να μοιραστούν τα πόστα, για να γνωρίζουν καλά οι φίλαθλοι ότι η ομάδα έχει διοίκηση και δεν είναι ... ξέφραγο αμπέλι”!

Και πάλι λοιπόν τονίζεται πως, πρώτος στόχος των διοικούντων και όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα, είναι να υπάρχει ο Πανηλειακος με μια υγιή κατάσταση και οργάνωση. Σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται και όσο το δυνατόν με νέα, ντόπια παιδιά, πράγμα το οποίο πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Ο δεύτερος στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στη Γ' Εθνική, πράγμα που όσο δύσκολο κι αν είναι, τόσο από τα πενιχρά οικονομικά μας δεδομένα, όσο κι από το σύστημα διεξαγωγής με τον υποβιβασμό πολλών ομάδων (6 στις 14), θα το παλέψουμε κι αυτό όλοι μέχρι τέλους!

Χρειάζεται υπομονή απ' όλους για να χτιστεί μια μελλοντική ομάδα σε γερές βάσεις.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά τους, Γιώργο Μώρο για όσα έχει κάνει γενικότερα κι όπως για πρωτοβουλίες π.χ. που ήταν εμπνευστής για τα έσοδα που μαζέψαμε για τον μικρό Ραφαήλ, και Κώστα Λούσκο τον προπονητή της ομάδας, που κάνει τα πάντα γι' αυτήν. Καθώς επίσης τον Αντώνη Κανελλόπουλο, όχι μόνο γνωστό επί σειρά ετών για τα μεγάλα Πανηλειακά αισθήματα του αλλά και για την πολύπλευρη προσφορά του σε τομείς της τόσο δύσκολης φετινής χρονιάς. Και μετά επίσης, όλα τα παιδιά που ακούραστα συνεχίζουμε σαν οικογένεια. Και προσωπικά, να ευχαριστήσω κι έναν δικό μου άνθρωπο που αποτέλεσε πηγή τεράστιας δύναμης για μένα, και για όλο αυτό που βιώνουμε κάθε μέρα εύχομαι να είναι πάντα δυνατός...

Ο Πανηλειακός ζει! Και θα ψηλώσει ακόμα περισσότερο στα μάτια όλων μας! Ευχαριστούμε τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά που ως τώρα έχει βρεθεί κοντά στην ομάδα και της συμπαρίσταται με τόσο "ζεστό" τρόπο ενίσχυσης, και καλούμε και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο γιατί ...αξίζει!”. 

Συμβούλιο και Επιτροπές 

Στο μεταξύ, ανακοίνωση της διοίκησης και των επιτροπών, με προσωποποίηση δηλαδή του συλλόγου στη διάρθρωση και τη λειτουργία, έγινε από τον Α.Ο. ως εξής:

“Ο Α.Ο. Πανηλειακός, έπειτα από εσωτερικές διεργασίες που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα διοικητική σύνθεση της ομάδας, καθώς και την αναλυτική σύνθεση των οργανωτικών επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020. Αναλυτικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού απαρτίζεται από:

Πρόεδρος: Χρήστος Χίτος

Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Νικολούλιας

Γραμματέας: Δημήτρης Τσαντίλης

Μέλος: Αντώνης Κανελλόπουλος

Μέλος: Σοφία Κατσιροπούλου

Επιπροσθέτως, οι οργανωτικές επιτροπές της ομάδας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αποτελούνται από:

  • Οικονομική Επιτροπή: Μιχάλης Νικολούλιας, Σοφία Κατσιροπούλου, Παναγιώτης Παναγούτσος

  • Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Παναγιώτης Παναγούτσος (παράλληλα με την εκτέλεση των καθηκόντων του ως Γενικός Αρχηγός)

  • Εμπορικό/Διαφημιστικό Τμήμα: Αντώνης Κανελλόπουλος, Νίκη Αποστολοπούλου, Τόνια Νοδάρου

Ο Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους κ. Χρήστο Χίτο και κ. Δημήτρη Τσαντίλη, για την πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά τους στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον ακούραστο εργάτη και βασικό συνεργάτη του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, Γιώργο Μώρο, για τις συνεχείς και πολύπλευρες υπηρεσίες που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον Πανηλειακό όντας αρωγός σε κάθε προσπάθεια που συντελείται για την ομάδα της πόλης μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο και την εταιρεία Dedalos Security για τις πολύτιμες υπηρεσίες και την αρωγή που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας.

«Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!»”.

Ντέρμπι με Ερμιονίδα

Η νεανική ερυθρόλευκη ομάδα, έχοντας καταφέρει να πάει σαφώς καλά ως τώρα, τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά, θέλει την καλύτερη δυνατή συνέχεια. Κι αυτή άμεσα, θα είναι μια σπουδαία - αν επιτευχθεί - νίκη, απέναντι στην έμπειρη ομάδα από το Κρανίδι Αργολίδας, την Ερμιονίδα, που την Κυριακή στις 3.00 το μεσημέρι θα την υποδεχτεί στο Στάδιο Πύργου για την 7η αγωνιστική. 

Όλοι στις τάξεις της ομάδας του Πύργου ζητούν και μεγαλύτερη στήριξη από το φίλαθλο κοινό, δίνοντας από την πλευρά τους υπόσχεση πως θα συνεχιστεί η θέληση, η αγάπη και το μεράκι με το οποίο δουλεύουν και παλεύουν για να παρουσιάσουν την ομάδα κάθε Κυριακή πολύ ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο

Η κυριακάτικη αντίπαλος ανήκει στις δυνατές ομάδες του Ομίλου. Βρίσκεται στην 3η θέση ως τώρα με 10 βαθμούς και διαθέτει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, όπως ο πρώτος σκόρερ της (και του του Ομίλου), υψηλόσωμος Χάρης Ποζατζίδης (που πέρυσι έπαιζε στον Πλατανιά στη Football League-Β' Εθνική), ο Αργεντινός Εμάνουελ Εσκουδέρο, ο Γιώργος Τριμπόνιας (περσινός πρώτος σκόρερ της), ο Φερνάντεζ, κ.α., με τεχνικό τον Δημήτρη Νόλη. 

- Στα αγωνιστικά, απών θα είναι ο Σταύρος Δαλαβούρας που ταλαιπωρούμενος από το πρόβλημα κολικού νεφρού από τις αρχές του Οκτωβρίου, τελικά χρειάστηκε και προέβη σε λιθοτριψία, και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ανδρέας Ρούνης που θα ενσωματωθεί πλήρως από τον επόμενο μήνα, Δεκέμβριο, καθώς αντιμετωπίζει ένα εκτεταμένο πρόβλημα τραυματισμού σε δάχτυλο του ποδιού του. Ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης ο Νικολόπουλος (που εξέτισε στο αμέσως προηγούμενο ματς μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες, αλλά προέρχεται από τη διάσειση στο προ-προηγούμενο ματς με τα Βραχνέικα). 

Share