Πανηλειακός: Συνεχίζει τις κινήσεις και προωθεί τα “διαρκείας”

Σάβ, 08/10/2019 - 22:10

Σε δυο μέτωπα, και εκ παραλλήλου, συνεχίζονται αυτές τις μέρες οι δραστηριότητες στον Πανηλειακό. Το ένα είναι οι αγωνιστικές κινήσεις - πάντα στα μέτρα του δυνατού και των τωρινών συνθηκών - για αγωνιστικές προσθήκες και γέμισμα του ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά τις ως τώρα προσθήκες των Δαλαβούρα, Ασημακόπουλου, τις ανανέωσεις νεαρών (Λούσκος, Μπάλλας, Καρακίτσος, Α.Αρβανίτης), και τις προωθήσεις μερικών ακόμα νεαρότερων από την ομάδα Παίδων, το Σάββατο συμφωνήθηκε άλλη μια προσθήκη ντόπιου παίκτη. Του γνωστού στο ηλειακό ποδόσφαιρο από την πολυετή παρουσία του, 32χρονου αμυντικού και μεσοαμυντικού Μπάμπη Κύτταρη (που την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Ενιπέα Λατζοίου - φωτό, και σε αρκετές ομάδες παλιότερα, όπως, Κεραυνό Καλλικ., Ολυμπ. Σαβαλίων, Κένταυρο Μαγούλας, Ολυμπ. Λαμπετίου, Ατρόμητο Βαρβάσαινας). 

- Ανακοίνωση στο μεταξύ εκδόθηκε από τον Πανηλειακό το πρωί του Σαββάτου, όπου αναφέρεται πως δεν θα παραχωρηθεί σε αυτό το διάστημα κανείς ποδοσφαιριστής (από τους ελάχιστους εναπομείναντες περυσινούς) της ομάδας, και παράλληλα πως θα γίνει οποιαδήποτε προσπάθεια ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση και η Επιτροπή Αναγέννησης του Α.Ο. Πανηλειακός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι αυτή την στιγμή δεν παραχωρείται κανένας ποδοσφαιριστής της. Αντιθέτως, οι κινήσεις οργάνωσης και ενίσχυσης της ομάδας συνεχίζονται καθημερινώς, και την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκονται σε θέση να ανακοινωθούν τέσσερις ποδοσφαιριστές με σημαντικές παραστάσεις από Β' και Γ' Εθνική». 

Το πρώτο σκέλος του θέματος, προφανέστατα αφορά τις περιπτώσεις των Άλμπερτ Πρέντι και Στάθη Μπουρνέλη, οι οποίοι έχουν δεχτεί προτάσεις από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως για να μεταγραφούν εκεί.

Μάλιστα, αργά το απόγευμα του Σαββάτου ανακοινώθηκε πως ο Πρέντι συμφώνησε για παραμονή και τη νέα σεζόν.  

- Οι επαφές είναι συνεχείς και με άλλους παίκτες, κυρίως εντός Νομού.

* Από κει και πέρα, με την πίεση του χρόνου πάντα έντονη πλέον, και με διαρκή την προσπάθεια των, λιγοστών ως τώρα, ασχολούμενων για να βρεθούν οικονομικές κι αγωνιστικές λύσεις, απαιτείται ξεκάθαρα άμεση στήριξη στη νέα αυτή προσπάθεια, για να πετύχει όσο περισσότερο και να μην αποβεί άκαρπη.

Η διάθεση πολλών εισιτηρίων διαρκείας, και γενικά η ενίσχυση, είναι απόλυτα αναγκαία να προχωρήσει γρήγορα με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Ειδικά μάλιστα αυτά των 30 ευρώ, που έχει ήδη περιγραφεί πως είναι όχι μόνο τα φθηνότερα που κυκλοφόρησε ποτέ η ομάδα, αλλά και τα φθηνότερα όλης της χώρας για εθνική κατηγορία! Γιατί αλλιώς ο Πανηλειακός δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αυτή την – έτσι κι αλλιώς εξαρχής πάρα πολύ δύσκολη – προσπάθεια.

Καλούνται λοιπόν όλοι, οι φίλαθλοι, οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι αθλητικοί παράγοντες, οι φορείς, κ.τ.λ., να στηρίξουν εμπράκτως την ομάδα.

Share