Πανηλειακός: Ζήτημα επιβίωσης η διάθεση των “διαρκείας” – Ή στήριξη ή τέλος!

Παρ, 08/09/2019 - 12:13

Με κεντρικό σύνθημα "Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!" ξεκινάει από Δευτέρα 12/8, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Πανηλειακού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ήδη αυτό ανακοινώθηκε από το σωματείο, ενώ στο ίδιο δελτίο Τύπου επισημαίνεται:

“Σε ένα καλοκαίρι με μεγάλες αντιξοότητες, όπου η συμμετοχή της ομάδας μας κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, και συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε ως κοινωνία, αποφασίστηκε η μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2019/2020 αποφασίστηκε να χωρίζονται στις ακόλουθες δύο κατηγορίες:

- RED CARD (Θύρες 3, 5, 8, 9, 10) – 30 ευρώ
- GOLD CARD (Θύρα 4 “επισήμων”) – 80 ευρώ

Μέχρι την Δευτέρα 12/8, ημερομηνία κατά την οποία ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν να πραγματοποιούνται και προπαραγγελίες με τους ακόλουθους τρόπους:

- Μέσω τηλεφώνου στο: 6982 868072
- Μέσω email στο: info.paniliakosfc@gmail.com
- Μέσω μηνύματος στις επίσημες σελίδες της ομάδας σε Facebook και Instagram.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ - ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ”. 

Η τόσο χαμηλή αυτή τιμή σημαίνει πως με μόνο 2 ευρώ περίπου ανά αγώνα(!), θα μπορεί ο καθένας να δει από κοντά αγώνες αυτής της κατηγορίας. Και είναι βέβαια τα φθηνότερα διαρκείας όλης της χώρας, σε ότι αφορά Πανελλήνιας εμβέλειας κι Εθνικής κατηγορίας πρωτάθλημα.

Και φθηνά είναι βέβαια, για όποιον έχει μια μεγαλύτερη άνεση και διάθεση ενίσχυσης, και τα άλλα “κομμάτια” της κεντρικής θύρας. 

- Πολύ φθηνές στο μεταξύ, και φθηνότερες από κάθε άλλη φορά, θα είναι κι οι διαφημιστικές ταμπέλες του Σταδίου. Επίσης σε μια προσπάθεια να συνεισφέρουν όσοι περισσότεροι, επιχειρηματίες κι επαγγελματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Η διάθεση αυτών, προγραμματίζεται να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα. 

* Με την πίεση του χρόνου πάντα έντονη πλέον, και με διαρκή την προσπάθεια των, λιγοστών ως τώρα, ασχολούμενων για να βρεθούν οικονομικές κι αγωνιστικές λύσεις, απαιτείται ξεκάθαρα άμεση στήριξη στη νέα αυτή προσπάθεια, για να πετύχει όσο περισσότερο και να μην αποβεί άκαρπη.

Η διάθεση πολλών εισιτηρίων διαρκείας, και γενικά η ενίσχυση, είναι απόλυτα αναγκαία να προχωρήσει γρήγορα με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Γιατί αλλιώς ο Πανηλειακός δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αυτή την – έτσι κι αλλιώς εξαρχής πάρα πολύ δύσκολη – προσπάθεια.

Καλούνται λοιπόν όλοι, οι φίλαθλοι, οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι αθλητικοί παράγοντες, οι φορείς, κ.τ.λ., να στηρίξουν εμπράκτως την ομάδα.

Άλλωστε, πέραν της ατομικής βοήθειας κάποιων προηγούμενων διοικητικών στελεχών που πλέον αποχώρησαν, υπήρξε ήδη σε μεγάλο βαθμό και πέρυσι, η διάθεση πολλών διαρκείας όπως και πολλών ταμπελών κ.τ.λ., για ενίσχυση της ομάδας. 

* Σε ότι αφορά άλλα θέματα, αμιγώς αγωνιστικά: Συμφωνήθηκε ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο (γεν. 1/8/2000) τερματοφύλακα της ομάδας, Ραφαήλ Καρακίτσο, που επίσης είναι ντόπιος παίκτης.

Ενώ για την μεταγραφική ενίσχυση γίνονται επαφές και με άλλους νεαρούς ντόπιους παίκτες (κι αναμένεται η αναγκαία εισροή κάποιων οικονομικών πόρων για να μπορούν να προσεγγιστούν και κάποιοι πιο έτοιμοι – έμπειροι, ώστε το ρόστερ να συμπληρωθεί στο τέλος του μήνα).

Στα της προετοιμασίας, οι προπονήσεις είναι απογευματινές και θα συνεχίσουν να γίνονται στο Δημοτικό στάδιο Πύργου μέχρι και το Σάββατο (δεν είναι ακόμα διαθέσιμα λόγω συντήρησης τα γήπεδα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα), ενώ την Κυριακή το πρωί το πρόγραμμα θα έχει τρέξιμο στο αλσύλλιο της Σπιάντζας.

Share