ΠΑΟ Βάρδας: Πίστη για ετοιμότητα ως την έναρξη του πρωταθλήματος

Σάβ, 08/31/2019 - 17:41

Το βάρος στο "μοντάρισμα" δίνεται από εδώ και πέρα στην προετοιμασία του ΠΑΟ Βάρδας, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται και τον τεχνικό Ντίνο Σπυρόπουλο να δηλώνει ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τη μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του:

«Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τη διάθεση και την προσπάθεια που δείχνουν μέχρι  τώρα οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις του μέχρι τώρα διαστήματος της προστοιμασίας. Φυσικά όπως είναι λογικό δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, και σίγουρα χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά για βελτίωση σε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού. Αλλά πιστεύουμε βάσιμα πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας της Βουπρασίας.

Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, η πιο πρόσφατη ανακοινωθείσα προσθήκη ήταν κι επίσημα αυτή του Γάλλου με καταγωγή από τη Γουινέα, επιθετικού, Βάλτερ Βαζ (Walter Correa Vaz) για την οποία έχουμε αναφερθεί κι από προηγούμενα ρεπορτάζ. Ο 29χρονος (γεν. 24/05/1990) - φωτό, υψηλόσωμος 1.95 μ., παίκτης, έπαιξε πέρυσι στην Ελλάδα και τη Γ' Εθνική με τον Αμβρυσσέα Διστόμου Βοιωτίας, ενώ πρόπερσι έπαιξε με την Harnosads F.F (Γ' Σουηδίας) και προηγούμενα σε συλλόγους, Γαλλίας, Ουρουγουάης, Χονγκ Κονγκ.

Από κει και πέρα, θεωρείται σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΒ θα προχωρήσει στην απόκτηση ορισμένων ποδοσφαιριστών ακόμα, κι ειδικότερα ενός τερματοφύλακα που θα κλείσει την τριάδα  καθώς κι ένας – δυο «μικροί».

Στα πιο πρόσφατα της προετοιμασίας, μέχρι και την Παρασκευή οι προπονήσεις ήταν διπλές, ενώ λόγω κάποιων ζητημάτων τραυματισμών των προηγούμενων ημερών (και κυρίως από το προηγούμενο φιλικό με την Παναχαική) μετατέθηκε το φιλικό με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως που θα γινόταν το Σάββατο στη Βάρδα. Οι «πράσινοι» το Σάββατο έκαναν προπόνηση, ενώ την Κυριακή δίνεται ρεπό. Και αναμένεται να γίνει τελικά την Τετάρτη (4/9) φιλικό, αυτό με τον Ολ. Ζαχάρως.

Share