ΠΑΟ Βάρδας: Βλέπει μπροστά (και) με νέο κεντρικό χορηγό το ΙΕΚ Σμαρνάκη

Πέμ, 08/08/2019 - 21:05

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και μέσα σε καλό κλίμα, συνεχίζεται στις πρώτες μέρες της η προετοιμασία του ΠΑΟ Βάρδας, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Ντίνου Σπυρόπουλου. Στο διάστημα αυτό, λόγω αρχής αλλά και λόγω μεγάλης ζέστης, η προετοιμασία είναι χαλαρούς ρυθμούς, αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτοί θα ανεβαίνουν με απώτερο στόχο να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

- Παράλληλα, κλείνονται και φιλικά ματς, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει αυτό με την Παναχαϊκή που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Βάρδας το Σάββατο 24/8 (ώρα 18:00). 

Εκείνο που θέλουν στη «Μπάρτσα» είναι να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να έχουν μια αξιόλογη πορεία και στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Σε συνδυασμό και με κάποιες μεταγραφές που ακόμα θα κάνουν.

Η όλη προσπάθεια σαφώς θα έχει και αρκετές δυσκολίες, κάτι που επισημάνθηκε κι από τον μέχρι πρότινος εκ των βασικότερων διοικητικό παράγοντα της τελευταίας εξαετίας, και πλέον νέο Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης (της περιοχής δηλαδή που περιλαμβάνεται η Βάρδα κι η Βουπρασία), Γιάννη Λέντζα. Ο οποίος έδωσε “το παρών” στην έναρξη της περασμένης Δευτέρας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, επισημαίνοντας πως θα βοηθήσει όσο μπορεί αν και με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο χρόνος θα είναι σαφώς περιορισμένος. 

* Στο μεταξύ, νέο όνομα αποκτάει ο Παμβουπρασιακός Βάρδας, του οποίου η ονομασία πλέον θα είναι ΠΑΟΒ - ΙΕΚ Σμαρνάκη.

Την Πέμπτη (8/8) ολοκληρώθηκε η συμφωνία, για την οποία έγινε έπειτα κι επίσημη ανακοίνωση (στην οποία παρουσιάστηκε και το νέο σήμα - φωτό).

Share