Παρουσίαση ψηφοδελτίου νίκης της παράταξης «Νέα Δύναμη Προοπτικής» του Υποψήφιου Δημάρχου Πηνειού Διονυσίου Γεωργόπουλου

Δευ, 04/22/2019 - 14:00

Η εμπειρία  και η ανανέωση, είναι δομικά στοιχεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των σύγχρονων προκλήσεων.

Η κατάρτιση του συνδυασμού μας έγινε με κύριο στόχο την προσφορά. Να βοηθήσουμε και να κάνουμε έργα στον τόπο μας παραδίδοντας, καλύτερο μέλλον στους επόμενους. Να αντισταθούμε όπου χρειαστεί, να διεκδικήσουμε, να βελτιώσουμε, να δημιουργήσουμε. Ο Α΄βαθμός αυτοδιοίκησης μπορεί και πρέπει να παίξει ουσιαστικό αναπτυξιακό ρόλο. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με το σύνολο των φορέων του τόπου μας, είμαστε οπαδοί της συναίνεσης και του διαλόγου. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε αλλά και να διεκδικήσουμε.

 

Γαρυιός Κυριάκος

Είναι  ιατρός-ακτινολόγος. Είναι διευθυντής ακτινολογικού τμήματος στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Διαμένει στην Αμαλιάδα

Ο κύριος Γαρυιός δήλωσε:

    «Θα ήθελα με τη δήλωση μου αυτή να εκφράσω δημόσια την στήριξη μου και την συστράτευση μου στην προσπάθεια του κ. Διονυσίου Γεωργόπουλου και του συνδυασμού για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον τόπο μας.

H απόφαση μου αυτή στηρίζεται στην ταυτότητα των απόψεων μας σε ότι αφορά την αναγκαιότητα για εγρήγορση και συμμετοχή κάθε υγιούς δύναμης, προκειμένου να οικοδομήσουμε την επόμενη μέρα στο Δήμο μας».

 

 

Λυκογιάννης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε το 1947.Πρώην δικαστικός υπάλληλος στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση χρόνια από διάφορες θέσεις ευθύνης. Είναι πρόεδρος του ΚΑΠΗ Βαρθολομιού. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά

Ο κύριος Λυκογιάννης δήλωσε:

«Με χαρά αποδέχομαι την πρόσκληση της παράταξης “Νέα Δύναμη Προοπτικής” και του Δημάρχου Πηνειού κ. Διονυσίου Γεωργόπουλου να συστρατευτώ στην προσπάθεια βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών . Η Αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός οποίος απαιτεί γνώση, θέληση, δυναμική, αλλά και πρακτικές άμεσες λύσεις. Θεωρώ πως είναι ένα πεδίο στο οποίο μπορώ να προσφέρω».

 

 

Λύσαρης Ανδρέας

Γεννήθηκε το 1957.Υπηρέτησε την Ελληνική Αστυνομία ως ανώτατος αξιωματικός. Διαμένει μόνιμα στο Βαρθολομιό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Ο κύριος Λύσαρης δήλωσε:

«Στην πρότασή του να είμαι μαζί του απάντησα ΝΑΙ και χαίρομαι που μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα  και τις ίδιες ανησυχίες για το Δήμο μας.  Για μένα είναι σημαντική η καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Οι Δημοτικές Ενότητες αντιμετωπίζουν πολλά και ποικίλα προβλήματα. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, με την ασφάλεια των συμπολιτών μας και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και θα βελτιώσουμε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί Προχωράμε μαζί για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Πηνειού»

 

Παναγούλη Μιράντα

Γεννήθηκε στη Ξάνθη. Πρώην υπάλληλος του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Έχει δυο κόρες. Διαμένει μόνιμα στο  Βαρθολομιό. Διατηρεί εστιατόριο στο Αρκούδι

H κυρία Παναγούλη δήλωσε:

«Όλοι οφείλουμε να ασχολούμαστε άμεσα ή έμμεσα με τα κοινά του τόπου μας. Αποφάσισα και εγώ να ασχοληθώ άμεσα, θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτική σύμβουλος μετά από τη τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου κυρίου Διονύση Γεωργόπουλου. Τον ευχαριστώ θερμά. Είμαι πεπεισμένη ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας»  

 

 

Φλίγκος Μιχάλης

Γεννήθηκε το 1964 στη Λυγιά Ηλείας. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία σε νευραλγικές θέσεις. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Διαμένει μόνιμα στη Λυγιά Ηλείας

Ο κύριος Φλίγκος δήλωσε:

«Θα ήθελα να  ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Γεωργόπουλο Διονύσιο .Σήμερα με τιμάει η πρόσκλησή του. Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δίπλα και στα άλλα παιδιά, θέλω να μπορέσω να προσφέρω όσο μπορώ για τον Δήμο. Το ψηφοδέλτιο στο οποίο μετέχω εγγυάται με τη παρουσία ικανών ανθρώπων που έχουν πολυετή εμπειρία ενασχόλησης με το Δήμο αλλά και νέων με θέληση, σίγουρη επιτυχία».

 

Χαλτούπη Αικατερίνη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάζεται  στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Διαμένει μόνιμα στο Βαρθολομιό. Είναι μητέρα έξι παιδιών

H κυρία Χαλτούπη δήλωσε:

«Η συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία θα στηρίξω με καθαρό λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Ο συνδυασμός «Νέα Δύναμη Προοπτικής» αξίζει την εμπιστοσύνη μας»

 

 

Share