Πάτρα: Κλειστή η περιμετρική στη γέφυρα των Μποζαϊτίκων στο ρεύμα προς Αθήνα

Τετ, 12/11/2019 - 07:44

Κομφούζιο επικρατεί από τις 6.00 το απόγευμα στην περιμετρική , λόγω του κλεισίματος του ρεύματος  προς Αθήνα , στο ύψος των Μποζαϊτίκων στο ύψος της Γέφυρας.

Λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα στα  τούνελ με την Ολυμπία οδό να κλείνει μέχρι να επιτευχθεί αποσυμφόρηση, το ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος του Γλαύκου.

Η ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού»

Στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης και αποκατάστασης υφιστάμενων τεχνικών του αυτοκινητόδρομου, από σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 μέχρι τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019 το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα της γέφυρας Β601 στην περιοχή Μποζαϊτίκων της Περιμετρικής Πατρών θα παραμείνει κλειστό.

Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία στο σημείο θα εξυπηρετείται ως ακολούθως:

Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται στον κόμβο Πάτρας-Κ1 (Χ.Θ. 206) και εν συνεχεία μέσω της οδού Διοδώρου θα εισέρχονται και πάλι στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών.

Σε περίπτωση που το επιτρέψει η πορεία των εργασιών, ο αποκλεισμός του σημείου θα αρθεί νωρίτερα από το προγραμματισμένο διάστημα.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

 

http://patrastimes.gr/

Share