Πέντε μετάλια στο Σιδηρόκαστρο ο Φιλαθλητικός- Πρωταθλητής Ελλάδος ο Κατσιαδράμης

Τετ, 04/03/2019 - 17:00

Με εκπληκτική συγκομιδή μεταλλίων επέστρεψε η αποστολή του Φιλαθλητικου από το μακρινό Σιδηρόκαστρο όπου οι αθλητές του μετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπαντμιντον U17 και U22.. Ο Κυριάκος Κατσιαδραμης κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό όπου απέκλεισε το Νο1 του ταμπλω Σταύρο Σπυριδοπουλο αλλά και στον τελικό όπου επιβλήθηκε με 2-0 σετ του ντόπιου αθλητή Θοδωρή Παπαδόπουλου, κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος και να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Οι αδερφές Βλαχαντωνη, Παυλίνα και Αντωνια σταθερές στα βάθρα στις μεγάλες διοργανωσεις κατάφεραν στο διπλό να κατακτήσουν την δεύτερη θέση και το ασημενιο μεταλλιο κερδίζοντας το χειροκροτημα. Επίσης ασημένιοι και το δίδυμο του μεικτού Κυριάκος Κατσιαδραμης με Ευγενία Νικολακοπουλου, δύο παιδιά που παίζουν χρόνια μαζί και ήρθε η στιγμή να πιστοποιησουν ότι είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία.

Τέλος την έκπληξη αλλά απόρροια της σκληρής δουλειάς εδώ και κάποιο διάστημα, ήταν και το χάλκινο μετάλλιο των Γεωργία Γαβρά και Βασιλικής Τολια που κέρδισαν τις εντυπώσεις με την προσήλωση και το πείσμα που επέδειξαν στον κρίσιμο προημιτελικό. Στην κατηγορία των U22 η σταθερή αξία που λέγεται Αλεξάνδρα Αποστολοπουλου κατάφερε και φέτος να προσφέρει ένα μετάλλιο στον σύλλογο, το χάλκινο στο μονο, παρότι απροπονητη λόγω σπουδών.

Στα αποτελέσματα ξεχωρίζουν και οι 3 οκταδες των Νικολακοπουλου με τις δύο Βλαχαντωνη στο μονο, που λίγο έλειψαν να πανηγυρισουμε κάποια μετάλλια ακόμη αλλά τελικά αποκλειστηκαν από ανώτερες αντιπάλους. Επίσης ο Ραφαήλ Βάγιας εμφανώς ανέτοιμος λόγω στράτευσης, περιορίστηκε στην 8αδα και στο μονο αλλά και στο μεικτό με συμπαίκτρια την Αποστολοπουλου.

Την αποστολή του συλλόγου συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Θάνου που όμως δεν κατάφερε να ξεχωρίσει δεδομένου ότι αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία αλλά αγωνίστηκε περισσότερο για την συγκομιδή βαθμών και εμπειριών. Ο προπονητής Παναγιώτης Τσοκος είπε σχετικα:

" Είχαμε πολύ καλύτερη παρουσια σε σχέση με το προ 2 εβδομάδων πανελληνιο στην Πεύκη. Ο λόγος είναι απλός. Μπήκαμε στο δικό μας κλειστό και κάναμε επιτέλους νορμάλ προπονήσεις και αμέσως τα παιδιά έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Με αυτό το τουρνουά σώσαμε ουσιαστικά την χρόνια που φαίνονταν να πηγαίνει χαμένη ολοσχερώς. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους περισσότερο με την ευκαιρία αυτή, δεδομενου ότι εδώ και κάποιους μήνες υπεβληθησαν σε μια ταλαιπωρία καθημερινή για να κάνουν τα παιδιά μια αξιοπρεπή προπόνηση, και ανταποκριθηκαν στο μέγιστο βαθμό και συνεδραμαν ώστε όλοι σήμερα να χαμογελουμε με τα αποτελέσματα αυτά.

Share