Πλήρης επιβεβαίωση του ΗΛΕΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του ο π. Βουλευτής και π. Νομάρχης Τάκης Δημητρουλόπουλος για Δήμαρχος Κρέστενας-Ανδρίτσανας

Τετ, 02/13/2019 - 07:47
Πλήρης επιβεβαίωση του www.Iliaoikonomia.gr. Πρίν 10 ημέρες γράψαμε για την υποψηφιότητα του π. Βουλευτή και π. Νομάρχη Τάκη Δημητρουλόπουλοu για Δήμαρχος Κρέστενας-Ανδρίτσανας.

Παρά την μερική διάψευσή του τότε, εμείς επιμείναμε...

Χθες ήλθε η πλήρη επιβεβαίωση της είδησης...

Την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, ανακοίνωσε χθες ο πρώην βουλευτής και π. Νομάρχης Τάκης Δημητρουλόπουλος. 

Ειδικότερα ο κ. Δημητρουλόπουλος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του αναφέρει τα εξής:

«Έχοντας πραγματοποιήσει μία μακρά πορεία προσφοράς στους Ηλείους, ούτε στιγμή δεν λησμόνησα τον τόπο μου, την ιδιαίτερη πατρίδα μου.

Με τον φίλο Σάκη Μπαλιούκο συμπορευτήκαμε για το καλό αυτής της υπέροχης πατρίδας μας, έχοντας διαφορετικές θεσμικές ιδιότητες, για είκοσι χρόνια.

Είναι σαφές ότι ανήκω σε αυτούς που αποτιμούν θετικά το έργο της δημοτικής αρχής, που ολοκληρώνει τη θητεία της το 2019. Στην πολιτική και αυτοδιοικητική ιστορία, όμως, έχει αποδειχθεί ότι όλοι οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν και αυτό που τους δικαιώνει είναι η δημιουργική αναγέννησή τους μέσα από την «αλλαγή».

Με το σκεπτικό αυτό έλαβα την απόφαση να επιστρέψω εδώ όπου άνοιξε ο δικός μου πολιτικός και αυτοδιοικητικός κύκλος, εδώ όπου η δημιουργική αναγέννηση μπορεί να επιτευχθεί με τη συναίνεση της πλειοψηφίας που διαμορφώσαμε μέσα από τις κοινές μας αντιλήψεις και τις γόνιμες διαφωνίες, όλα αυτά τα χρόνια.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Να θέσω στην υπηρεσία του τόπου μας, το σύνολο των γνώσεων, των εμπειριών και ικανοτήτων που αποκόμισα κατά την πορεία μου στα κοινά.

Οραματίζομαι ένα στιβαρό και δυναμικό αναπτυξιακό και κοινωνικό άλμα, το οποίο θα ενώσει ολόκληρο τον Δήμο, θα ενώσει το παρόν με το μέλλον.»

Share