Ποιά άραγε τουριστική ανάπτυξη προσδοκούμε κ Δήμαρχε; (Γράφει η Αθανασία Μπράμου)

Παρ, 07/19/2019 - 21:26

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάθε καλοκαίρι επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία.

Οι παραλίες γεμάτες αδέσποτα ζώα κυρίως σκύλους, οι γάτες είναι ανεξάρτητες και δεν πολυ πλησιάζουν τους ανθρώπους και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Πολλά σκουπίδια. Απελπιστικά πολλά σκουπίδια.

Έχω γράψει και άλλη φορά για την ανακύκλωση. Αλλά προυποθέτει την ύπαρξη σχετικών κάδων. Αλλά κάδοι στην παραλία δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.

Γνωρίζω ότι τα τέλη καθοριότητας είναι ανταποδοτικά και πληρώνονται με το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Επομένως οι πολίτες που εχουν σπιτια στην παραλία δημότες και μή, πληρώνουν ολοχρονίς για τους δύο με μήνες που μένουν στα σπίτια της παραλίας.

Δεν μπορεί η απερχόμενη δημοτική αρχή να διοργανώνει φιέστες για την προσέλκυση τουριστών στον Πύργο, όταν η περιοχή βρίθει σκουπιδιών. ΔΗΜΑΡΧΕ αν δεν σέβεσε τους δημότες σου σεβάσου τουλάχιστον τα εγγονια σου μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της περιοχής που υποχρεώνονται να.ζούν.στον σκουπιδώνα που δημιουργησε η ανελτηρία σου.


Η τεως λίμνη Μουριάς και όχι μόνο, αλλά όλοι οι δρόμοι της περιοχής έχουν γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος. 


Ποιά άραγε τουριστική ανάπτυξη προσδοκούμε. Και προς τι οι φιέστες με τα ανοιχτά λεωφορεία όταν αυτά.θα περνούν δίπλα απο τις δύσοσμες και μικροβιογόνες εστίες των σκουπιδιών και αναλογίσου ακόμα Δήμαρχε τι είδους πρεσβευτές θα γίνουν για την πόλη μας και την περιοχή της θα γυρίσουν στις πατρίδες τους? Τα όσα γραφω εδώ αφορουν την σημερινή δημοτική αρχή και τον παρόντα Δήμαρχο, όχι ότι ελπίζω ότι θα συγκινηθεί με αυτά που γράφω και θα ενσκήψει στο πρόβλημα τον τελευταίο μήνα της θητείας του.


Αλλά αποτελούν και προανάκρουσμα ευθύνης για την νέα δημοτική αρχή και τον καινούργιο Δήμαρχο ο οποίος πρεπει να λάβει.σοβαρα υπόψιν τα ταπεινα αλλά ουσιαστικά προβληματα.της καθημερινότητας του πολίτη δηλαδή "φωτισμος ύδρευση καθαριότητα και ασφαλή προσβασιμότητα των δρόμων" και μετα ας προχωρήσει και στα οράματα του.

Αθανασία Μπράμου

Share