Ποιός Έλληνας εφοπλιστής έχει τις ακριβότερες βίλες;

Κυρ, 06/28/2020 - 22:33

Oι τρεις γάμοι, οι δύο σύντροφοι και το διάσημο θέρετρο της Καραϊβικής που λάτρεψε ο ανήσυχος bon viveur

Η μέρα ήταν εξαιρετική. Ο ήλιος της Καραϊβικής έλουζε την παραλία Nikki Beach στο Saint Barth, ένα νησί που ο εφοπλιστής κ. Γιώργος Οικονόμου λατρεύει εδώ και δεκαετίες και το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.  Ενός εφοπλιστή που εδώ και χρόνια θεωρείται ικανότατος παίχτης στην σκακιέρα της ναυτιλίας και όχι μόνο, αφού ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τα προβλήματα και τις κρίσεις.

Έχει κάνει αρκετά κατά καιρούς, ο άνθρωπος με τους τρεις γάμους, τα τρία διαζύγια και δύο μακροχρόνιους δεσμούς, ο πρώτος με την Άντζελα Ισμαήλου και ο δεύτερος που διαρκεί ακόμη με την γοητευτική Κυβέλη Μελετοπούλου.

Είναι από τους μοναδικούς εφοπλιστές που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους του, οι οποίες του χάρισαν πέντε παιδιά, ενώ έγινε για έκτη φορά μπαμπάς, από την Κυβέλη Μελετοπούλου, η οποία του χάρισε μια κόρη. Bon viveuer, συλλέκτης έργων τέχνης, ιδιοκτήτης ενός εκπληκτικού ιστιοπλοϊκού σκάφους-το περίφημο Barracuda-ο Γιώργος Οικονόμου μπορεί αυτή την περίοδο να κλυδωνίζεται, αλλά όσοι τον ξέρουν λένε ότι και αυτή την φορά θα καταφέρει να επιβιώσει.

Είναι γνωστό άλλωστε το χάρισμα του να ελίσσεται ιδιοφυώς στα επαγγελματικά του, ακόμη και εκτός ναυτιλίας, όταν αποφάσισε να επενδύσει στο ειδυλλιακό Saint Barth.

Share