Πόλος έλξης και αυτό το καλοκαίρι οι παραλίες του Δήμου Πηνειού – κυματίζουν οι «γαλάζιες σημαίες»

Παρ, 07/12/2019 - 19:01

Χιλιάδες επισκέπτες , από την Ηλεία, τη Ελλάδα και το εξωτερικό, προσελκύουν και φέτος το καλοκαίρι οι πανέμορφες παραλίες του Δήμου Πηνειού στο Νομό Ηλείας

Με αιχμή του δόρατος, τις Θίνες Βαρθολομιού, τη Γλύφα και το Αρκούδι, ο συγκεκριμένος Δήμος έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της τουριστικής αξιοποίησης της παραλιακής του ζώνης με σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία.

galazia simaia thanop 2


Πριν από λίγο καιρό αναρτήθηκαν και οι “γαλάζιες σημαίες” στις παραλίες των Θινών, του Αρκουδίου και της Γλύφας, παρουσία του αρμοδίου αντιδημάρχου Παναγιώτη Θανόπουλου, του Προέδρου των Ξενοδόχων κ. Μαυρόπουλου και εκπροσώπων του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου.

thanopoulos panagiotis nea

Σε δήλωσή του στο ilidakampos.gr ο κ. Θανόπουλος, Αντιδήμαρχος  τουριστικής ανάπτυξης – παραλιών επισημαίνει:
«Στις παραλίες του Δήμου μας κυματίζουν και φέτος οι γαλάζιες σημαίες. Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη προσπάθεια για να ανεβάσουμε το επίπεδο και να προσφέρουμε στους λουόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ηλεκτρονική σας εφημερίδα τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης και του Δήμου μας γενικότερα για την άριστη συνεργασία. Επίσης θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω την κα Φανια Κανακάκη η οποία εκ μέρους του Δήμου είχε πάρει πάνω της την υπόθεση «γαλάζια σημαία» με επιτυχή αποτελέσματα. Να μη λησμονούμε ότι άλλοι Δήμοι της Ηλείας και της χώρας, είτε τις «έχασαν» είτε δεν κατάφεραν να πάρουν καθόλου «γαλάζια σημαία». Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και προσκαλώ όλους του πολίτες να επισκεφθούν τις υπέροχες παραλίες του Δήμου Πηνειού. Διαθέτουν καντίνες, ναυαγοσώστες και όλες τις σύγχρονες υποδομές»

GLYFA KENTRIKI

GLYFA PARALIA 1

thines

 

 

ziakas author

Του Δημήτρη Ζιάκα
dimziak@gmail.com

 

Share