Πολύ γέλιο! Ο Μουτσινάς πήγε για φαγητό και… έχασε το δόντι του!

Τρί, 05/14/2019 - 21:30

Αυτά είναι! Ο Νίκος Μουτσινάς εξιστόρησε μέσα από την εκπομπή του «Για την παρέα» ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε και που του στοίχισε… ένα δόντι!

Ο παρουσιαστής μάλιστα αποφάσισε να είναι και ιδιαίτερα γλαφυρός στην περιγραφή του προκαλώντας φυσικά… πολύ γέλιο. Με το που ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή του «Για την παρέα», ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί με το κοινό στο πλατό αλλά και με τους τηλεθεατές μία απίστευτη αναποδιά που ούτε και ο ίδιος μπορούσε να φανταστεί.

«Το Σάββατο αποφασίσαμε με μία παρέα, να πάμε στην Πάτρα γιατί τα παιδιά μας τραγουδούσαν με την Καίτη Γαρμπή» είπε ξεκινώντας την περιγραφή του ο γνωστός παρουσιαστής με χιούμορ. Και συνέχισε: «Πάμε λοιπόν πολύ ωραία στην Πάτρα, φτάνουμε λίγο νωρίτερα και αναγκαστικά πήγαμε να φάμε…»

«Ξεκίνησα να φάω την σαλάτα και αισθάνομαι ότι έχει κάτι η σαλάτα που δεν το έχω παραγγείλει και ήταν ένα δόντι…» είπε ο παρουσιαστής προκαλώντας το γέλιο όλων. Και συνέχισε: «Ήταν το δικό μου δόντι, που αποφάσισε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Πάτρα. Και πια, είμαι φίλτρο του snapchat… λείπει αυτό το δόντι!».

Share