ΠΟΤΕ επιτέλους θα αρχίσει ο συνδετήριος δρόμος Κατάκολο με Ε.Ο. Πατρών-Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας

vodafone pirgou

Για την αυτοκινητόδρομο Πατρών - Πύργου έχει γίνει πεπίθηση σε όλους τους κατοίκους αυτού του δίσμοιρου Νομού ότι ούτε το Α΄εξάμηνο του 2018 δεν θα αρχίσει η κατασκευή του.

Οι τοπικοί χειροκροτητές των Χρυσοχοίδη, Σπίρτζη κλπ έχουν εξαφανισθεί. Ούτε για το αίτημα των Αχαιών για την Νότια χάραξη δεν μιλούν!!!.

Για τον συνδετήριο δρόμο που συνδέει το Κατάκολο με την Ε.Ο. Πατρών-Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας τί γίνεται;;;

Πρόκειται για την κατασκευή νέου συνδετήριου δρόμου της Εθνικής οδού Πύργου – Πατρών με αφετηρία τη διασταύρωση Βουνάργου και πέρας την Επαρχιακή Οδό Πύργου -Κατακόλου στην έξοδο Αγίου Ιωάννη μήκους 3.300 μ. περίπου.

Προβλέπεται επίσης η κατασκευή δύο μεγάλων τεχνικών, πασσαλοσυστοιχία, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων (μικρά τεχνικά), κατασκευή τεσσάρων κόμβων και παράδρομων μήκους 1500 μ. περίπου, επιχώματα, οδοστρωσίες, ασφαλτικά, πλήρης ηλεκτροφωτισμός σε όλο το μήκος της οδού και τέλος φωτεινή σηματοδότηση του κόμβου με την Εθνική οδό στην διασταύρωση Βουνάργου.

Δηλαδή θα πρόκειται για ένα δρόμο ασφαλή και ταχείας κυκλοφορίας.

Μέχρι πότε όμως τα εκατοντάδες λεωφορεία με τους τουρίστες των κρουαζεροπλοίων Κατακόλου θα περνούν(!!!) μέσα από τον Αγιο Ιωάννη;

Μέχρι πριν λίγους μήνες υπήρχε η δικαιολογία του κλειστού Υποθηκοφυλακείου Πύργου και δεν μπορούσαν να γίνουν οι απαλλοτριώσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος είχε πεί ότι όταν ανοίξει το Υποθηκοφυλακείο Πύργου αμέσως θα δοθούν οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους από χρήματα που υπάρχουν και το έργο θα ξεκινούσε.

Μέχρι σήμερα ΚΑΜΜΙΑ ενημέρωση και χρονοδιάργαμμα υλοποίησης δεν υπάρχει για το έργο.

Μήπως και αυτό θα έχει την τύχη του αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου;

Ή μήπως το έργο θα ξεκινήσει στα τέλη του 2018 ή αρχές του 2019 τότε που αρχίζει ουσιαστικά και η προεκλογική περίοδος για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές;

Περιμένουμε ΕΓΓΡΑΦΗ ενημέρωση από τους αρμόδιους.

Γιατί τα γραπτά μένουν...

Share