Προκήρυξη θέσης Ιατρού για το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων

Σάβ, 04/07/2018 - 09:44

 

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού και του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη εγκρίθηκε θέση ειδικευμένου Γιατρού Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας σε βαθμό Επιμελητή Β', στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Κρέστενας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Προκήρυξη θέσης για το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων είχε να βγει εδώ και 10 χρόνια. Μαζί με την υλοποίηση της μονάδας ψυχοκοινωνικής φροντίδας σε ηλικιωμένους που πάσχουν από Άνοια, το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων σταθεροποιεί τη λειτουργία του και μπαίνει σε φάση ανάπτυξης, πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και τις εξελίξεις στα θέματα της Υγείας και του Κοινωνικού Κράτους στην Ελλάδα. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο στρατηγικός σχεδιασμός του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κρεστένων για τα επόμενα χρόνια. 

Σας ενημερώνουμε οτι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr και αρχίζει στις 4/5/2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 24/5/2018 ώρα 23:59. Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα και βαθμό, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας και εμείς θα είμαστε πάντα κοντά τους για τη φροντίδα της Υγείας τους.

Share